Napi kütyü: most 50 dollárral leárazhatod a 4K kamerát!

Napi kütyü: most 50 dollárral leárazhatod a 4K kamerát!

- Kategória: Gyorshírek

Néhány napig extra jó áron, ráadásul cseh raktárból, tehát vám és ÁFA nélkül vásárolhatod meg az általunk nemrég tesztelt EKEN H6s 4K akciókamerát.

Miként tesztünkben írtuk, akadnak a piacon ennél jobb, nagyobb teljesítményű kamerák, de az is biztos, hogy ilyen áron senki nem kínál ennyi hasznos szolgáltatást és ilyen képminőséget. Ugyan nagy tempónál, 4K módban előfordulhat, hogy a kép legszélén már kissé mosódik a kép, a sarkokban fekete vignetta jelenik meg, de ez elmondható nagyjából az összes ilyen eszközről. Viszont nagy segítség, hogy a H6s-ben már stabilizátor igyekszik szebbé varázsolni a képet (a V50-ben nem volt ilyen, és hiányoltuk is rendesen), sőt egy kis utómunkával még élesebbé tehető a videó. Nézzétek csak – a videó egy részét nyersen hagytuk, míg a közepén jelzett résznél tovább finomítottuk:

Tehát továbbra is a tudásához mérten kedvező ár a H6s legfontosabb ütőkártyája, hiszen egy használt, belépőszintű telefon áráért wifis, távirányítós, stabilizátorral feljavított képű, fémházas kamerát kapunk, ami valóban jó ajánlat az apró hiányosságokkal együtt is. Ha csak arra kell, hogy TV-n visszanézd a nyári motorozós videókat, esetleg olcsón és egyszerűen készíts tartalmat a Facebook- vagy Instagram-fiókodba, nem fogsz csalódni.

EKEN H6s - jót még jobb áron!

Ha hozzánk hasonlóan Te is megrendelnéd, most közel 50 dollárt (!) faraghatsz az árából kuponunkkal!

EKEN H6s 4K kamera 48 dollár kedvezménnyel!

Nincs más teendőd, mint a fenti linkre kattintani, és a rendelés véglegesítésekor,

vagyis a narancssárga „Procced to Checkout” gomb megnyomása után beírni a következő kódot: GBEBBC005.

Így cseh raktárból, tehát pár nap alatt, garantáltan vámmentesen és a legjobb áron érkezik meg új 4K kamerád.

BikersPoison

Facebook Comments