Ingyenes vezetéstechnikai tréning motorosoknak

Ingyenes vezetéstechnikai tréning motorosoknak

- Kategória: Hírek

Idén is tucatnyi alkalommal tartanak az egyenruhások ingyenes motoros tréningeket - a 2019-es rendezvénysorozat első állomása március 30-án lesz.

 

Ezt a Hajdú Bihar Megyei Kormányhivatal szervezi, kifejezetten a már jogsit szerzett, rendszámos motorral közlekedőknek. Általában gyorsan betelnek a helyek az ilyen ingyenes oktatásokon, de annak sem kell aggódnia, aki esetleg lemarad az első „tanítási napról”, ugyanis csak a Hajdúságban idén hat ilyen nyílt napot tartanak a kétkerekűeknek.

Hozd formába magad és a motorod!

A Magyar Autóklubbal közösen tető alá hozott oktatáson kipróbálható lesz a megyei baleset-megelőzési bizottság motoros szimulátora is, majd az ott bemelegített pilóták rögtön át is ülhetnek saját gépeikre, hogy a rövid, technikás pályán, felügyelet mellett fejlesszék magukat.

vezetéstechnikai tréning
Már most írd be a naptárba: 2019. március 30., Debrecen - ingyenes műszaki szemle és vezetéstechnikai képzés motorosoknak!

A gyakorlás szüneteiben ingyenesen átvizsgálják a megjelent motorokat, sőt, akinek a közeljövőben lejár a műszaki vizsgája, annak - mindössze 4360 forintért - újabb két évre szóló pecsét kerülhet a forgalmijába.

A debreceni motoros vezetéstechnikai nap részletei:

Időpont: 2019. március 30.

Időtartama: reggel kilenctől délig

Helyszíne: 4031 Debrecen, Bartók Béla u. 115.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz