Kovács Bálint – ismét lobog a magyar zászló!

Kovács Bálint – ismét lobog a magyar zászló!

- Kategória: Hírek
0

A nyitófutamot követően ma délután ismét magyar pilótát láthattunk a Losail Ázsia Bajnokság dobogóján, ugyanis a H-Moto pilótája, Kovács Bálint – rossz rajtja dacára – újra harmadik lett a hatszázasok mezőnyében.

Már tegnap ígéretesen kezdődött Bálint hétvégéje, elvégre remek idővel a negyedik helyre kvalifikálta magát, s úgy nyilatkozott, hogy egyértelműen a dobogós hely elérése a célja.

Gyönyörű stílusban és egyre gyorsabban motorozik a H-Moto csupán 17 éves tehetsége, Kovács Bálint

Noha a rajtnál visszaesett, utána ellentmondást nem tűrően tört előre, és elérte, amiért Katarba utazott – újra pódiumra állhatott a nívós bajnokság Superstock 600 kategóriájában.

Kovács Bálint (H-Moto) a dobogón

– Véget ért a negyedik forduló itt Katarban. Sajnos az első futamon nem sikerült túl jól a rajtom, ennek ellenére is harmadik helyre be tudtam hozni a motort, így újra pódiumra állhattam. Nagyon örülök a remek eredménynek!

Újabb parádés eredmény és egy újabb trófea – gratulálunk!

A második futamon egy kicsit jobban kaptam el a rajtot, mi több, az egész versenytempóm sokkal jobb volt, de ezúttal ez csak a negyedik helyre volt elég, így 29 pontot gyűjtöttem a hétvége alatt – nyilatkozta Bálint az összecsapások után.

Jogos a mosoly – szép volt, Bálint!

Legközelebb a március 30-án rendezett zárófutamon láthatjuk Bálintot, majd az ázsiai kitérő után jöhetnek az európai futamok – ígérjük, azokról is rendre beszámolunk. Addig is kövessétek a fiatal magyar tehetséget Facebook-, illetve Instagram-oldalán, ahol rendszeresen jelentkezik friss, exkluzív tartalmakkal, beavatva a motorosokat a versenyzés és a felkészülés érdekes részleteibe.

4sr HUngary