Betegség miatt lemondta alsóőrsi koncertjét Glenn Hughes

Betegség miatt lemondta alsóőrsi koncertjét Glenn Hughes

- Kategória: Cikkek, Közélet

Pontosan egy hét múlva kezdődik a huszadik Open Road Fest, ahol ezúttal sajnos nem láthatjuk a legjobb Deep Purple slágerek atyját, Glenn Hughes-t.

 

Betegsége miatt lemondta koncertjét Glenn Hughes, aki Alsóörsön, a Harley-Davidson saját szervezésű találkozóján, az Open Road Festen lépett volna fel. Orvosai utasítására a zenekar menedzsmentje törölte az összes májusi és júniusi turnédátumot, közöttük a magyarországi fellépést is, hogy semmi ne gátolja az énekes felépülését.

Hazai és külföldi sztárok az Open Road Festen, Alsóőrsön

Persze ettől még színes zenei kavalkádra készülhetnek a vendégek, hiszen ezúttal is fellép az EDDA Művek, a Karthago, az Ivan and the Parazol, továbbá az izgalmas, múltidéző rock ’n’ roll formációban, fiatal tehetségekkel együtt zenélő Karácsony James is:

Természetesen jelen lesz a Tankcsapda, Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint az AWS, és emellett külföldi együttesek is színesítik a programot. A szervezők nem kisebb neveket csábítottak el a Balaton parti fesztiválra, mint például a Europe, mely szombat este lép fel Alsóőrsön.

Képgaléria a tavalyi Open Road Festről

Miként megszokhattuk, idén is meglepik az egyik látogatót egy új motorral, amit akár Te is megnyerhetsz. Dobai Attila, a fesztivál főszervezője a sajtótájékoztatón elmondta: Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni az Roll.world applikációt, beolvasni a nyerj.openroadfest.hu oldalán található QR kódot, fotózni és a képet nyilvánosan közzétenni a Facebookon! Hajrá, játékra fel, és sok sikert az új Harley-hoz!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz