Hivatalos: elmarad a szombati Suzuki Motofest a ringen

Hivatalos: elmarad a szombati Suzuki Motofest a ringen

- Kategória: Cikkek, Közélet
0

Sajnálattal jelentjük be, de ellehetetleníti a Motofest hétvégéjét az időjárás! - áll a szervezők közleményében.

A motorosok megfelelő képzése és képzettsége, mellett a Motofest egyik kulcsfontosságú eleme a biztonság, valamint a családi programok szórakoztató lebonyolítása. A várhatóan drasztikus időjárás miatt az ORFK-OBB úgy döntött, hogy a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt, nem valósítható meg biztonságosan a május 4-ei Motofest rendezvény. Az elkövetkező napok kiszámíthatatlan időjárása, pontosabban az érkező hidegfront nemcsak lehűlést hoz.

A várható nagy mennyiségű csapadék záporok és zivatarok formájában hullhat le, valamint a hőmérséklet sem lesz ideális a biztonságos motorozáshoz.

Elmarad a Motofest, de lehet, hogy később megrendezik

A lehetőségeket figyelembe véve, a Motofest várhatóan egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. Ennek pontos időpontjáról még folynak az egyeztetések, amiről mindenki időben értesülhet. Az új időpontban változatlanul várjuk a korábban jelentkezett motorosokat is. Természetesen a kódkártyák élnek és ezek ugyanebben a formában érvényesek lesznek a későbbi időpontban megrendezésre kerülő Motofest eseményen, csupán a regisztrációkat indítjuk majd újra. A kiszámíthatatlan időjárás miatti időpontváltozás miatt megértésüket kérjük! Célunk továbbra is, hogy egy valóban feledhetetlen és biztonságos eseményt szervezhessünk Nektek 2019-ben is - áll a közleményben.

Úgy tűnik, üldözi a balsors a rendezvényt, mert nem ez az első alkalom, hogy a cudar időjárás miatt nem tudják megtartani a programot. 2015-ben szintén az ítéletidő húzta keresztül a szervezők számítását, és akkor is lefújták a május végére tervezett motorosnapot.

Continental 2019

Facebook Comments