Kovács Bálint: megvan a dobogó, de még sok munka vár ránk

Kovács Bálint: megvan a dobogó, de még sok munka vár ránk

- Kategória: Hírek

Joggal lehetünk büszkék a H-Moto mindössze 18 éves tehetségére, Kovács Bálintra, aki a helyi „menőket” beelőzve lett edzéselső a lausitzringi idénynyitón, majd szombaton és vasárnap is dobogóra állhatott az IDM Suzuki Cupban.

 

Nem volt felhőtlen a szombati nap Bálint számára, ugyanis GSX-R-je rakoncátlankodott a nyitófutamon, de ez sem akadályozhatta meg, hogy ismét dobogóra állhasson a nívós, nemzetközi sorozatban. A szombati harmadik hely után vasárnapra sikerült úrrá lenni a gondokon, és immáron hibátlan géppel újra harmadikként intették le.

Kovács Bálint: beállítások és kanyartechnika…

– Az volt a célom a hétvége előtt, hogy két dobogós helyezést érjek el, ez pedig sikerült, de ha harcban akarok lenni a bajnoki címért, akkor rengeteget kell még dolgozni, és úgy vélem, a beállítások mellett a kanyartechnikámon kell legfőképpen javítani – mesélte Bálint a versenysorozat első hétvégéjét követően.

A H-Moto Team másik pilótája, a 15 éves Kakuszi Ádám is rajthoz állt a Lausitzringen, de neki sokkal nehezebb dolga volt, ugyanis ő most mutatkozott be az IDM Supersport 300 kategóriájában. Ádám is büszke lehet a nyitófutamot követően, tudniillik mindkétszer pontszerző helyen futott be – 13. lett a 36 motorost felvonultató nemzetközi mezőnyben.

Ha Téged is érdekel, miként alakul Bálint pályafutása a jövőben, s kíváncsi vagy a legújabb, legérdekesebb vele kapcsolatos hírekre, kövesd Te is a Facebookon és az Instagramon! Továbbá érdemes böngészni csapata, a H-Moto Team honlapján és Facebook-oldalán is!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz