MAMI: legyél motorszerelő, tanulj a legjobbaktól!

MAMI: legyél motorszerelő, tanulj a legjobbaktól!

- Kategória: Hírek

Ugye neked is feltűnt, hogy tavasszal hosszú hetekre, hónapokra be vannak táblázva a motorszervizek? Komoly munkaerőhiány jellemzi a szakmát, amin enyhíthet, hogy a MAMI idén is elindítja méltán népszerű motorszerelő- és vízisportmotorszerelő-képzését.

 

Holnap, azaz május 15-én nyílt nappal várja a leendő nebulókat és az érdeklődő motorosokat a MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola. Itt megismerheted, hogy milyen modern eszközökkel, gépekkel felszerelt műhelyben, illetve tanteremben oktatnak a MAMI kiváló tanárai, egyben bepillanthatsz a suli mindennapjaiba is.

A motorkerékpár-szerelést és oktatást továbbgondolva jött létre idén az első magyar versenymérnök-képzés, másnéven a HRE Hungarian Racing Engineering Team, mely máris megszerezte első dobogós helyezéseit

Szintén a MAMI háza tájáról érkezett hír, hogy teljes arculatváltáson esett át a suli az elmúlt hónapokban: új logóval és új honlappal folytatják munkájukat. Emellett megjelennek a fiatalok által kedvelt médiumokban (Facebook, Instagram, YouTube, Messenger), de nem feledkeznek meg azokról sem, akik felnőtt fejjel vágnának bele a motorszerelő-képzésbe. Ahogy ők mondják: A kor csak egy szám, de a motoros lélekben sosem öregszik!

Miként az iskola oktatója és versenyzője, Kutrik Zsombor megjegyezte: elég erős ajánlólevél, hogy a suliból kikerült tanulók 80-90 százaléka rögtön a vizsga után elhelyezkedik a szakmában 

Ha Te is csatlakoznál a húszéves, folyamatosan fejlődő csapathoz, keresd fel a MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola honlapját, és látogass el a holnapi nyílt napra, ahol személyesen is megismerheted az oktatókat, valamint magát a sulit.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz