Nyerj VIP-belépőt a Siroki motorostalálkozóra!

Nyerj VIP-belépőt a Siroki motorostalálkozóra!

- Kategória: Gyorshírek

Immáron két évtizede szinte egész hetes összejövetel a siroki buli, ahol idén is szerdától vasárnapig tartanak a jobbnál jobb programok.

 

Felsorolni is nehéz, hány ismert és kedvelt együttest hívtak meg a szervező Stray Dogs tagjai a huszadik siroki találkozóra - Beatrice, Blues Company, Kárpátia, Kowalsky meg a Vega, Ganxsta Zoli és a Kartel, Junkies, Depresszió, Road, és még napestig sorolhatnánk a fellépőket.

Nyerj belépőt a Siroki találkozóra!

Természetesen a megszokott versenyek sem maradnak el, egyebek mellett iszapgyorsulás és hill climb szórakoztatja a vendégeket, akik szerda déltől foglalhatják el sátorhelyeiket a legendás siroki katlanban.

Sirok
Idén sem lesz hiány hangulatos koncertekből és hajnalig tartó bulikból...

Ha mindez nem lenne elég csábító, most megnyerheted egész hetes belépődet az éppen két hónap múlva, július 24-28 között zajló bulira! Csak annyi a teendőd, hogy ellátogatsz az esemény Facebook-oldalára, és megosztod az idei rendezvény plakátját, s ha neked kedvez a szerencse, akkor a szervezők meglepnek egy VIP-jeggyel, hogy csak a benzinre kelljen költened az idei találkozóón. Hajrá, játékra fel, és találkozzunk július 24-én, a jubileumi, huszadik Sirok Bike Week-en!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz