Remek idő és sok-sok program: indul az alsóörsi Open Road Fest!

Remek idő és sok-sok program: indul az alsóörsi Open Road Fest!

- Kategória: Cikkek, Események, Találkozó

Június 5. és 9. között Alsóörsön pörgeti majd a hangulatot többek között a EUROPE, a Tankcsapda, a Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol és az Anna and the Barbies, a jubileumi, XX. Open Road Festen. Íme, az idei programok!

 

A kiváló koncertek mellett a látványos bemutatókra is készülhettek, ugyanis Erdős Csabi minden eddiginél extrémebb kaszkadőr showval érkezik a Balaton partjára, de lesz freestyle motocross bemutató, légi parádé és ismét mindenkit elkápráztat majd a Gravity Academy.

Idén aligha kell esőtől és hidegtől tartanunk: jobbára napos, 25-28 fokos időt jósolnak a következő egy hétre…

A legkisebbek is kiemelt szerepet kapnak, lábbal hajtható motorjaikra pattanva nevezhetnek a Kids Race-re, amelyet ezúttal egy igazi motoros fenegyerek, a Tankcsapda gitárosa, Sidi rajtoltat el.

A Motor Show Budapest Gála keretén belül kiderül, melyik a legszebb épített motor Alsóörsön, de lesz Stihl motormosó, láncfűrészes szobrászat és Timbersport bajnokság is. A fesztivál ideje alatt 2 vezetett túrához csatlakozhatnak az érdeklődők, szombaton pedig minden idők legvidámabb motoros felvonulására készülnek a szervezők.

Idén is mindegy, hogy ki, mivel érkezik az Open Road Festre…

…mert valaki egy vadiúj Harley-val fog távozni, hiszen egy Harley-Davidson Street 750 talál gazdára a fesztivál hivatalos nyereményjátékában. A Harley-Davidson Múzeum különleges gyűjteménnyel várja az érdeklődőket. Akik pedig próbára tennék a legújabb vasparipákat, azok tesztvezetéseken vehetnek részt.

A jubileumi rendezvény számos meglepetéssel, tűzijátékkal és felejthetetlen élményekkel készül. Már csak a szikra hiányzik és berobban a buli! További részletek, programok és jegyvásárlás: Open Road Fest 2019.

 

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz