Teljes útzár az 58-ason: autó karambolozott motorkerékpárral

Teljes útzár az 58-ason: autó karambolozott motorkerékpárral

- Kategória: Gyorshírek
5

Tragikus kimenetelű karambol történt pár perccel ezelőtt Túrony közelében.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között összeütközött egy motorkerékpár és egy személygépkocsi 2019. június 29-én délután az 58-as főúton – áll a Police.hu tíz perce kiadott közleményében. A baleset során a motorkerékpárt vezető 32 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Ócsárd és Garé irányába lehet.

Frissítve – a Tenkes-hegyen történt baleset részletei

Olvasónk, Attila küldte be a Harkányi Hírek videóját, illetve az abból származó képet a Tenkes-hegyen történt ütközésről. A nyomokból úgy fest, hogy egy mellékútról kanyarodott ki az autó a védett úton érkező motoros elé vagy oda készült bekanyarodni, amikor a kétkerekű hátulról nekiütközött. Egyelőre a rendőrség még vizsgálja, hogy ki hibázott:

Halálos baleset a Tenkes-hegy tetején

Közzétette: Új Harkányi Hírek – 2019. június 29., szombat

Kedves Attila! Köszönjük a kiegészítést!

Miként a hozzászólásokból kiderült, ez egy kifejezetten veszélyes szakasz, ahol gyakoriak az ütközések:

Tegnapi baleset a Tenkes Csárdánál. Nem tudni ki hibázott, de meghalt egy Motoros, és ezen már semmi sem változtat. Kérünk mindenkit azon a szakaszon nagyon óvatosan közlekedjetek! Sok esetben alulról, Harkány felől balra bekanyarodó az utolsó pillanatban veszi észre a behajtót, és ebből van a baj, főleg ha mindezt a jobb szélső sávból teszi! Erre is volt már példa. Őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunyt Családjának – áll az Éjszakai Rajzás csoport bejegyzésében.

Nyitókép: Hegylakók Motoros Magazin archív/Pulai László

4sr HUngary