Teljes útzár az 58-ason: autó karambolozott motorkerékpárral

Teljes útzár az 58-ason: autó karambolozott motorkerékpárral

- Kategória: Gyorshírek

Tragikus kimenetelű karambol történt pár perccel ezelőtt Túrony közelében.

 

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között összeütközött egy motorkerékpár és egy személygépkocsi 2019. június 29-én délután az 58-as főúton – áll a Police.hu tíz perce kiadott közleményében. A baleset során a motorkerékpárt vezető 32 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Ócsárd és Garé irányába lehet.

Frissítve – a Tenkes-hegyen történt baleset részletei

Olvasónk, Attila küldte be a Harkányi Hírek videóját, illetve az abból származó képet a Tenkes-hegyen történt ütközésről. A nyomokból úgy fest, hogy egy mellékútról kanyarodott ki az autó a védett úton érkező motoros elé vagy oda készült bekanyarodni, amikor a kétkerekű hátulról nekiütközött. Egyelőre a rendőrség még vizsgálja, hogy ki hibázott:

Halálos baleset a Tenkes-hegy tetején

Közzétette: Új Harkányi Hírek – 2019. június 29., szombat

Kedves Attila! Köszönjük a kiegészítést!

Miként a hozzászólásokból kiderült, ez egy kifejezetten veszélyes szakasz, ahol gyakoriak az ütközések:

Tegnapi baleset a Tenkes Csárdánál. Nem tudni ki hibázott, de meghalt egy Motoros, és ezen már semmi sem változtat. Kérünk mindenkit azon a szakaszon nagyon óvatosan közlekedjetek! Sok esetben alulról, Harkány felől balra bekanyarodó az utolsó pillanatban veszi észre a behajtót, és ebből van a baj, főleg ha mindezt a jobb szélső sávból teszi! Erre is volt már példa. Őszinte részvétünket fejezzük ki az elhunyt Családjának – áll az Éjszakai Rajzás csoport bejegyzésében.

Nyitókép: Hegylakók Motoros Magazin archív/Pulai László

Continental 2019

Facebook Comments

5 Comments

 1. Nyílegyenes emelkedő, a (nem belátható tetején) a bekötőúttal… Kevésbé kellett volna húzni az Apriliának.

  1. Krasznainé Sajnovics Veronika

   Nem húzta gyorsan! Rendőrök is megállapították, teljesen szabályosan ment, de az autós vagy indexelt, vagy nem, ezt már csak azért sem lehet megállapítani, mert elhagyta a helyszínt, mielőtt a rendőri intézkedés megtörtént volna! Sajnos a gyermekünk rosszkor volt, rossz helyen, rosszul eshetett! Nem kívánok neked ilyen érzést! Nem mindig hunyók a motorosok sem! Több körülmény összejátszása miatt történt!

   1. Ferment007

    Őszinte részvétem. Ez nem egy kifejezetten veszélyes útszakasz, ahol embereknek kéne életüket veszteni… Megkérdezhetem, hogy pontosan mi történt, ugyanis már napok óta a fejemben jár ez a baleset.

    1. Krasznainé Sajnovics Veronika

     Sajnos már nem tudjuk visszahozni az életbe! És de, veszélyes útszakasz, mivel a bukkanó teteje hirtelen érkezik! Több halálos baleset is volt ezen a területen! Senkit nem hibáztatok! Ő jó sofőr és motoros volt! A szerencse sajnos nem állt mellé!

   2. Szintén őszinte részvétem, remélem sikerül előkeríteni az autóst. (Nem győzöm hangsúlyozni a menetrögzítő kamera fontosságát de mindig csak legyintenek rá… 🙁 )

Válasz