Felvásárolták, de nem szűnik meg a Nolan

Felvásárolták, de nem szűnik meg a Nolan

- Kategória: Hírek
0

Mivel mi is X-Lite-ban motorozunk, kíváncsiak voltunk rá, hogy mi lesz a gyár sorsa, miután felvásárolták a társaságot. Kiderült: nem a Shark áll a háttérben, hanem a 2 Ride Holding, vagyis innentől egy kézbe kerül a Bering, a Bagster és a Nolan.

A hazai forgalmazó, az Euromotor szerette volna megcáfolni a sajtóban megjelent híreket, ezért közleményben szólt a motorosokhoz:

A 2 Ride Holding Group megerősítette a hírt, miszerint felvásárolja a Nolangroupot. Ennek eredményeként a Nolan, X-lite, Grex és N-Com márkák egyesülnek a befektetői csoport által már korábban felvásárolt Shark, Bering, Ségura, Bagster és Cairn márkákkal - ezzel új piacvezető jött létre a motoros, illetve sportcélú védőfelszerelések szegmensében.

Nem szűnik meg a Nolan és az X-Lite

- Rengeteg cikk és sajtóközlemény jelent meg ezzel a hírrel kapcsolatban, ami nem kis visszhangot váltott ki a magyar és a nemzetközi motoros szcénában: a legtöbb aggodalom a Nolan márka eltűnéséhez kapcsolódott. Az EuroMotor Kft. a Nolangroup hivatalos magyarországi importőreként természetesen elsők között értesült a hírről, így egy dolgot biztosan kijelenthetünk: A Nolan márka nem szűnik meg! - áll az importőr sajtóközleményében.

Continental RoadAttack3

Jómagam is X-Lite-ban motorozom már egy éve - nem bántam meg a váltást, ugyanis a régi sisaknál jóval könnyebb, egyszersmind csendesebb a csupán 1250 grammot nyomó X-661

A félreérthető szalagcímekkel és a híresztelésekkel ellentétben a két európai cég stratégiai összefogása teszi lehetővé a világpiaci szintre emelkedést. A két márka ugyanúgy, mint eddig, versenytársak lesznek a piacon, amellett, hogy a Nolangroup ezentúl a 2 Ride Holding Grouppal közreműködve folytatja útját. Nem változott a célkitűzés sem: Azért dolgozunk, hogy vásárlónk a legnagyobb biztonságban érezhesse magát motoron!

Continental 2019