Reszkess GS, reszkess Africa Twin? Itt az új Triumph Tiger!

Reszkess GS, reszkess Africa Twin? Itt az új Triumph Tiger!

- Kategória: Hírek
0

Itt az új BMW F 850 GS, hamarosan jön a 850-es és 1100-as Africa Twin, így a Triumphnak is lépni kellett...

Egészen jó minőségű „kémfotókon” bukkant fel a britek legújabb motorja, a 2020-as Triumph Tiger 800. Bár az elnevezés lehet, hogy sántít, mert a pletykák szerint az erőforrás áttervezése után 887 köbcentire nőtt az összlökettérfogat, így nem kizárt, hogy Triumph Tiger 900 néven folytatja pályafutását.

Triumph Tiger: Több egyszerű modellfrissítésnél

Tisztán látszik, hogy a váz és a felfüggesztés is új, vagyis nem egyszerűen átfésülték, hanem az alapoktól építették újra a modellt.

Napjainkban a minél kisebb, könnyebb LED-lámpa a divat - ilyet találunk a Tigeren is

Az új Showa futómű is hozzájárult, hogy a szabad hasmagasság szemmel láthatóan nagyobb, mint az elődön, és karcsúbbnak is tűnik a Tiger felmenőinél. Igazán örömteli, hogy valódi terepmotor, és nem egy földútra is alkalmas túragép született a hinckley-i mérnökök keze alatt.

Az új Showa futóműnek köszönhetően nőtt a rugóút és a szabad hasmagasság is

Ugyan mindössze két éve mutatkozott be a jelenlegi Tiger modellcsalád, de a KTM 790 Enduro, a BMW F 850 GS és az új Africa Twin(ek) színre lépése megkövetelte, hogy a Triumph is felgyorsítsa a fejlesztést, és már idén bemutassa a legújabb Tigert. Valószínűleg ezért is szivárogtatták ki a - szokásosnál messze jobb minőségű - képeket, hogy az enduróvásárlást tervező motorosok már az új Tigrissel is számolhassanak az őszi seregszemlék előtt.

Continental 2019