Sikerült: Kovács Bálint és a H-Moto az IDM GSX-R Cup bajnoka!

Sikerült: Kovács Bálint és a H-Moto az IDM GSX-R Cup bajnoka!

- Kategória: Hírek

Kovács Bálint hátrányból is fordítani tudott: Hatból hat edzéselsőséggel és megannyi futamgyőzelemmel elhódította a helyi versenyzőtől az IDM Suzuki GSX-R 1000 Cup bajnoki címét! Gratulálunk!

Néhány pont hátránnyal érkezett Bálint az utolsó, hockenheimi záróhétvégére, ám már az első futamon megelőzte riválisát, Danny Märtzet, így hárompontos lemaradása egypontos előnnyé változott, s így várta a ma délelőtti, utolsó összecsapást.

A verseny féltávjánál már nem is látták az ellenfelek Bálintot, aki 11 másodperccel vezetett a bajnokságban mögötte álló Märtz-cel szemben

A helyi közvetítők is kiemelték, hogy szinte más kategóriában indul a magyar pilóta, aki féltávnál már egy célegyenesnyi távolságot vert a második helyezettre, magányosan, senkitől sem zavarva, rajt-cél győzelmet aratott a legfontosabb, utolsó futamon.

Bálint az új bajnok - gratulálunk!

Kovács Bálint az IDM bajnoka!

Megérdemelten lett övé a bajnoki cím, és tulajdonképpen ki is járt már neki a tavalyi, balszerencsés év után, amikor ütközések és műszaki hibák fosztották meg az elsőségtől. Gratulálunk Bálintnak és a csapatnak, illetve sok sikert kívánunk a folytatáshoz, ami terveik szerint az Endurance-vb lesz, vagyis a német márkakupa után már világbajnoki mezőnyben bizonyíthat a mindössze 18 éves magyar motoros.

Igyekszünk mielőbb „elkapni” Bálintot és interjút készíteni vele a győzelemről, de addig is kövessétek a fiatal magyar tehetséget Facebook-, illetve Instagram-oldalán, ahol rendszeresen jelentkezik új, exkluzív tartalmakkal, beavatva a motorosokat a versenyzés és a felkészülés érdekes részleteibe.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz