Elgázolták az Ismerős Arcok zenekar frontemberét

Elgázolták az Ismerős Arcok zenekar frontemberét

- Kategória: Gyorshírek
2

Az együttes több koncertet lemond, illetve rövidebb műsorral készül a fellépésekre.

Néhány napja röppent fel a hír, hogy egy közlekedési baleset után életmentő műtétet kellett végezni az Ismerős Arcok zenekar frontemberén, Nyerges Attilán. Azóta kiderült, hogy nem ő hibázott: október 9-én szabályosan motorozott egy védett úton, amikor egy figyelmetlen sofőr kikanyarodott elé és összeütköztek. Attilánál szerencsére könnyebb sérüléseket diagnosztizáltak a kórházban, ezért gyorsan haza is engedték.

Baleseted volt? Figyeld a legapróbb jeleket is!

Attila története minden közlekedő számára tanulságos, hiszen az énekes már otthon lábadozott, sőt visszatérését tervezgette, mikor beütött a krach. Négy nappal az ütközés után rosszul lett, ezért ismét kórházba szállították, ahol kiderült, hogy nagy a baj. Korábban nem vettek észre egy belső sérülést, ezért azonnal életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

Az együttes legismertebb számát már közel negyvenmillióan látták a Youtube-on

– A szerencsés kimenetelű közúti baleset után – a kezdeti javulás ellenére – Attila hétfőn komoly orvosi beavatkozáson esett át. A műtét jól sikerült, az orvosok tájékoztatása alapján nagyjából hat hét, tehát másfél hónap gyógyulási idő és pihenő vár rá. Az Ismerős Arcok zenekar ebben a helyzetben is fontosnak tartja a vállalt kötelezettségeit, és Attilával egyet­értésben az előttük álló hetekre meghirdetett felkéréseknek igyekszik eleget tenni. Bízunk Attila mielőbbi felgyógyulásában és visszatérésében, mivel kizárólag vele teljes az Ismerős Arcok közössége, és még sok fellépés, koncert vár az együttesre az év hátralévő időszakában – írja az együttes közleményében.

Mi sem tehetünk hozzá többet: ezúton is jó egészséget, mielőbbi gyógyulást kívánunk Attilának!

Nyitókép: Facebook/Ismerős Arcok

Continental 2019