„Remélem csak ez a baj!”

„Remélem csak ez a baj!”

- Kategória: Gyorshírek
0

Megható történet a Tápióságból egy bajba került motorostól...

Ma történt velem. Pest felől mentem Tápiószecső felé, amikor is Mende és Süly között kifogyott a benzin a motoromból, közel valami tanya bekötőjéhez. Eltoltam odáig a motort, majd kabát, sisak, 1,5 literes pet palackkal a hónom alatt stoppolni kezdtem (nem csináltam ilyet 45? évs). Kb. a harmincadik - de nem a harmadik - személykocsi megállt, és elvitt a sülyi benzinkútig, ahol mondtam neki, hogy köszönöm szépen, erre Ő, hagyjam csak, megvár, és vissza is visz.

Egyik csoda a másik után...

Mikor visszaértünk, a fotón látható kép fogadott. Hát meg voltam hatódva. Ismerem a "verset", hogy Illa-berek, nádak-erek, a motorosok jó emberek, de most meg is tapasztaltam.

Köszönöm szépen a segítséget Oláh Tibornak Dányról, aki oda-vissza fuvarozott, és az ismeretlen motorosnak a meglepetésbenzint! Mától az én boxomban is lesz ilyen benzinnel töltött pet palack! - áll Juhász István mai bejegyzésében.

Rajtunk ne múljon, továbbadjuk az üzenetet! Ha ismeritek a jólelkű motorost, kérlek, szóljatok neki, hogy célba ért az „ajándék”, és István meghatódva köszönte meg, hogy ilyen lelkiismeretes voltál! Köszönjük a nevében is!

Nyitókép: Facebook/Juhász István

Continental 2019

Facebook Comments