Új sikerek, új arculat: látványosabb külsőben a H-Moto Team és Kovács Bálint

Új sikerek, új arculat: látványosabb külsőben a H-Moto Team és Kovács Bálint

- Kategória: Hírek

A modern kor kihívásainak megfelelő új külsőt vett fel a csapat. Nem kérdés, hogy az idei IDM Suzuki Cup győztesére, Kovács Bálintra épít a társaság, mely 2020-ban is folytatja menetelését a rangos európai versenysorozatokban.

A H-Moto Team mindkét ifjú tehetsége kiválóan szerepelt az idei esztendőben, hiszen Kovács Bálint megnyerte az IDM Suzuki Cup sorozatát, Kakuszi Ádám pedig mindössze fél ponttal maradt le a Supersport 300-ban magyar bajnoki összetett dobogójáról, sőt Ádi az IDM-ben pontszerzőként mutatkozott be a legkisebb kategóriában. A pályán elért eredmények arra késztették a csapatot, hogy teljes arculatváltást hajtson végre.

Új külső és nagyra törő tervek - ez a H-Moto Team

Idén szintet lépett H-Moto Team, hiszen a pályán eddigi legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy a csapat főversenyzője, a 18 éves Kovács Bálint megnyerte az IDM Suzuki Cup összetett bajnoki címét. Persze ifjabb csapattársának, Kakuszi Ádámnak sem kell szégyenkeznie az idei szereplése miatt, hiszen a 16 éves motoros egyrészt pontokat szerzett az IDM Supersport 300-as kategóriájában, míg többször is dobogóra állhatott a felnőtt magyar bajnokságban, ahol aztán fél ponttal maradt le összetettben a harmadik, és 2 ponttal a második helyezett mögött.

Bálint sorozatban nyerte az időmérőket, versenyeket, és megérdemelten lett az IDM Suzuki Cup idei bajnoka

A H-Moto Team vezetése a pályán elért eredmények után úgy döntött, hogy teljes arculatváltást követően egy modern, dinamikus csapatdizájnra vált, amely Csete Viktor munkájának köszönhetően már el is készült. A váltás mindenképpen szükséges volt, hiszen Viktor szerint az idő és az eredmények bizony túlhaladták a régit.

Kakuszi Ádám csak hajszállal maradt le az év végi összetett dobogóról

Egy teljes arculatváltás nagyon komplex feladat, ugyanis egy csapatdizájn esetén szinte mindennek dinamikus, sportos hangulatot kell árasztania, ami ráadásul a modern kor kihívásainak is megfelel. Ebben az esetben a H-Moto volt a fő márka, és az új logóra, amely a H és az M kezdőbetűkből, valamint motorversenyzői csapatról lévén szó, egy fejidomból áll, épül fel minden, ami a dizájnhoz tartozik. Maga az arculat egyébként Bálintra épül, hiszen ő az első számú versenyzője a csapatnak, míg Ádámé még most készül, természetesen a már meglévő elemekhez idomulva” – ecsetelte Viktor.

Íme, az új dizájn!

Noha a 2019-es szezon véget ért, a csapat természetesen nem dőlt hátra, és a háttérben komoly munka zajlik, tudniillik mindkét versenyzővel, Kovács Bálinttal és Kakuszi Ádámmal komoly szintlépésre készülnek 2020-ban - mesélték a csapattagok. Kíváncsian várjuk, hol és milyen motorral folytatják pályafutásukat a magyar versenyzők, és természetesen beszámolunk a fejleményekről!

Igyekszünk mielőbb „elkapni” Bálintot és interjút készíteni vele a szezonról és a 2020-as tervekről, de addig is kövessétek a fiatal magyar tehetséget Facebook-, illetve Instagram-oldalán, ahol rendszeresen jelentkezik új, exkluzív tartalmakkal, beavatva a motorosokat a versenyzés és a felkészülés érdekes részleteibe.

BikersPoison

Facebook Comments

Válasz