Kikövetelték a rajongók: Mégis lesz Open Road Fest 2020-ban!

Kikövetelték a rajongók: Mégis lesz Open Road Fest 2020-ban!

- Kategória: Cikkek, Események, Közélet, Találkozó

Szomorúan közölték a fesztivál szervezői novemberben, hogy húsz év után megszakad a hagyomány, és jövőre nem lesz Harley-találkozó Alsóörsön. Szerencsére a keményvonalas Harley-sok nem hagyták annyiban a dolgot...

- Korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de a megkereséseket és visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket. Többen írták, hogy a programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje és hogy négy napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok.

Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön - mesélte a H-D első embere, Dobai Attila.

Hamarosan jönnek a 2020-as Open Road Fest programjai

- Örömmel jelentjük, hogy 2020-ban sem kell lemondanunk az alsóörsi buliról és a „Feel the Freedom” életérzésről , ugyanis az igényeket követve vadonatúj koncepcióval jelentkezik a fesztivál. Azt reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk” - tette hozzá.

További részletek hamarosan várhatóak, tehát érdemes lesz követni a fesztivál Facebook-oldalát, ahol elsőként fogják megosztani a legfrissebb híreket.

BikersPoison

Facebook Comments

Válasz