Innovv-kamera – most vedd meg olcsóbban, és ajándékot kapsz mellé!

Innovv-kamera – most vedd meg olcsóbban, és ajándékot kapsz mellé!

- Kategória: Hírek

Azt eddig is tudtuk, hogy párját ritkító kamerák sorakoznak az Innovvnál, melyek most még vonzóbbak lehetnek, hiszen komoly árengedménnyel és többféle ajándékkal veheted át őket.

 

Ahogy szépen lassan közeledik a tavasz, úgy kezdenek felkészülni a motorosok is a következő szezonra. Az olajcserék, általános karbantartások mellett felmerül a kérdés: vajon mindenem megvan a nyári túrákhoz? Ha nem akarsz tovább bajlódni a sisakkamerákkal, de nem szeretnél lemaradni a legjobb felvételekről sem, akkor a most akciós Innovv kamerákat neked találták ki!

Galéria – A legzsúfoltabb sportmotoron is simán elrejthető a K2 első és hátsó kamerája, valamint központi egysége

INNOVV kamerák kedvezménnyel és ajándékokkal

Az importőr szeretné megkönnyíteni az idei felkészülést, ezért nagyszabású akcióval készült a motorosoknak. Az előre és hátra is rögzítő, akár 19 órán át, vagyis 1300-1500 kilométeren keresztül működő K2 ideális társ azoknak, akik nem szeretnének bajlódni a sisakkamera töltésével, indítgatásával, ám szívesen felvennék az utazás minden pillanatát, beleértve a mögötte jövő társakat is.

Most tízezer forint kedvezménnyel és ajándék powerbankkal vagy nagy sebességű memóriakártyával veheted meg új, vízálló motoros kamerádat

Ha érdekel, hogy pontosan mit tud, milyen minőségű felvételt készít a K2 és miként lehet szinte észrevehetetlen helyre beépíteni a motorodba, javaslom, keresd fel az Innovv oldalát (Innovv.hu), ahol mindent megtalálsz a kameráról.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz