Bemutatkozott a strapabíró Garmin Instinct® Tactical okosóra

Bemutatkozott a strapabíró Garmin Instinct® Tactical okosóra

- Kategória: Hírek

A telefonok mellett az okosórákon lehet leginkább tetten érni, milyen elképesztő tempóban fejlődik a technika, és ezáltal mennyi új, hasznos szolgáltatást nyújtanak a legkisebb eszközök. Az csak hab a tortán, hogy a bevállalós vevőkre gondolva az Instinct® Tactical szinte elpusztíthatatlan…

Nem vették félvállról a tengerentúli Garmin mérnökei az új okosóra kifejlesztését, sőt egyenesen az USA hadseregének módszerét használták, hogy kiderüljön: valóban olyan strapabíró-e, mint ahogy remélték?

A MIL-STD-810G tesztszabvány szerint „kínozták” az Instictet, ami sikeresen teljesítette a rendhagyó kihívást. Hagyományos és sós csapadék, hőterhelés, fagyás, valamint tucatnyi extrém nyúzópróba szerepelt a katonai vizsgálat fogásai között

Garmin Instict: Nyugi, nem tévedsz el!

További erénye, hogy háromtengelyű iránytűje, légnyomásalapú, azaz barometrikus magasságmérője, valamint GPS-, GLONASS- és Galileo-támogatású műholdvevője segítségével mindig tűpontos helyzetmeghatározást tesz lehetővé. Mi több, a hazai forgalmazó azt is kiemelte, hogy tud útvonalrögzítést is, tehát a „felírt” ösvényen vissza is navigálja használóját a kiindulóponthoz. Akárhogy is, ez utóbbi funkciót minden bizonnyal nagyra értékelik majd az erdőjárók és terepen motorozók.

 A Garmin Explore™ felület segítségével előre megtervezheted az utat

Emellett az okosórák hagyományosnak mondható szolgáltatásai is elérhetőek, úgymint a szívritmus-, tevékenység- és stressz-szintkövetés, s ezt tovább finomíthatjuk, teljesen személyre szabva a készüléket a tevékenységprofilok hozzáadásával.

Navigálj egyszerűen! A TracBack® funkcióval visszafelé is követheted az útvonalat, amit bejártál

Mindezt megfejelték a tervezők egy masszív, nagyméretű akksival, melynek köszönhetően akár 14 napig működik töltés nélkül okosóra módban, és akkor sem kell napközben konnektort keresned, ha végig navigálásra használod – így is simán kibír 16 órát.

A bemutató támogatója a Garmin hazai forgalmazója, a Navi-Gate Kft.

Jelenleg kétféle változatban kapható a kimondottan strapabíró, szálerősített polimerből és ellenálló üvegből készült Garmin: elegáns, fekete Instinct® Tactical Black kivitelben, illetve a rejtő színű  Coyote Tan változatban – mindkettőt ingyen szállítja házhoz a márka hazai forgalmazója.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz