Mint egy motorostúra: most nincs ÉN, csak MI…

Mint egy motorostúra: most nincs ÉN, csak MI…

- Kategória: Gyorshírek

A csapból is ez folyik, ezért csak röviden: ezt szeretnénk kérni minden olvasónktól, felebarátunktól.

Sok szempontból olyan a mostani helyzet, mint amikor a kezdő motoros először indul messzebbre nagyobb csapat tagjaként. Lehet, hogy néhol unatkozik és gyorsabban menne társainál, máskor meg indokolatlanul eltökölne fél órát, de nem lehet, mert a túravezető int – indulunk. Nem azért mondja ezt, mert szeretne kiszúrni veled, hanem mert a többség érdeke ezt kívánja.

Nem vagy veszélyben, pont ezért kell vigyáznod

Ezért kérnek most arra téged, a fiatal és/vagy egészséges embert, hogy maradj otthon, ne menj nagy társaságba, mert ez MÁSNAK fontos. Tudom, Te pár orrfújással megúsznád, de szüleid, barátaid nagyszülei és az őket ápoló orvosok, nővérek kerülnek veszélybe, ha azt mondod: engem ne korlátozzanak, különben sem lehet bajom.

Vicceskedő idézet az egyik motoros oldalról: „Vettem én már húszéves talján gépet – annál nagyobb csapás nem jöhet Olaszországból”

Ennyi hát a teendő, pont mint a túrán: nincs ÉN, csak MI, és most annak kell óvatosnak lennie, akit a legkevésbé veszélyeztet a kór. Különben észrevétlenül válhat vírusgazdává, terjesztővé, és akarva-akaratlanul bajba sodor másokat.

„Húzz kesztyűt, viselj maszkot és tarts másoktól egy méter távolságot!” Semmi baj azzal, hogy humorosan közelítik meg a kérdést - legalább még több emberhez eljutnak az intelmek

Rajtunk múlik, hogy milyen gyorsan birkózunk meg a helyzettel. Részünkről annyit tehetünk, hogy betartjuk a szabályokat, és erre buzdítunk mindenkit. Segíts Te is ebben, hogy mielőbb levonuljon a járvány, és a következő túrán újra kézfogással, öleléssel üdvözöljük egymást – köszönjük!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz