Motoron érkezett a segítség

Motoron érkezett a segítség

- Kategória: Hírek

Szabolcs és Zoli története példaértékű lehet mindenkinek, aki motorozna kicsit, és segíthet a bajban.

 

Lám, még az egészségügyi dolgozók csoportjában is motorosokkal találkozik az ember! Ma kaptuk ezt a levelet:

- Tegnap bekerültem egy kórházi „fogjunk össze” csoportba, ahol egy „angyal”, csak így tudom nevezni, Völgyi Szabolcs felajánlotta az önzetlen segítségét, hogy ellát minket számos hasznos eszközzel, sőt el is juttatja hozzánk.

Motoron érkezik a segítség

Felvettem vele a kapcsolatot, ő pedig időt, energiát nem sajnálva felhívott, és egyeztettünk, hogy mire lenne szükségünk. Ígéretet tett, hogy azonnal küldi nekem a felajánlásukat. Persze arra mi sem számítottunk, hogy ilyen gyorsan érkezik a „felmentő sereg”. Fehérvártól 35 kilométerre lakom, de nem egész egy órán belül megérkezett a lakásomra a barátja, és leszállította a védőeszközöket.

Első mondatom hozzá az volt, hogy ez most valójában megtörténik vagy csak álmodom? És tényleg megtörtént!

Holczmann Zoltán (Legends Hungary ME)

Szavakban nem tudom kifejezni mérhetetlen hálámat magam és kollégáim nevében. Vannak még jó emberek!💖  Ráadásul Holczmann Zoltán, a Legends Hungary ME tagja, aki elhozta motorral hozzám a felszereléseket felajánlotta - természetesen ingyen -, hogy ha szükségünk van rá, munkaidőn túl bárkit segítenek hazaszállítani! Szóval ezt értékelje át mindenki, és gondolkozzon el azon,hogy csak egy apró pici odafigyeléssel mire képes az ember!💖 Mindenki nevében még egyszer nagyon köszönünk mindent - áll a hálás egészségügyi dolgozók bejegyzésében.

- Kedves Szabolcs és Zoltán! Kolléganőm épp az imént jelezte, hogy kaptunk Önöktől maszkokat és kesztyűt... A könnyem is kicsordul és nem nagyon találom a szavakat! Ezért most csak annyit tudok írni, hogy KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNJÜK, szeretném megköszönni az önzetlen felajánlásukat! - fűzte hozzá kolléganője, Éva.

Ha valaki szívesen motorozna, szerintem talál a környéken olyan intézményt, ahol elkél a segítség - Szabolcshoz és Zoltánhoz hasonlóan bárki szebbé teheti a betegekért küzdő orvosok, ápolók napját.

Continental 2019

Facebook Comments