4SR – Budapesti üzletet nyit a cseh márka

4SR – Budapesti üzletet nyit a cseh márka

- Kategória: Hírek

Jövő héttől már Budapesten is kaphatóak a 4SR (For Streetracing) cordura- és bőrruhái, kesztyűi és motoros farmerjei.

 

Korábban sokat hallhattunk már a cégről, elvégre ők készítették Hector Barbera versenyruháját, amiben 208 km/órás tempóval esett a spanyol, mégis sértetlenül megúszta a kalandot. Vagy mondhatnánk a pár héttel ezelőtti TÜV-tesztet is, ahol azt vizsgálták: tudja-e a 4SR bőrruhája a Level 2 protektorok előírt, 7 másodperces csúszáspróbáját, mielőtt a beépített betétek feladják a harcot.

Így vizsgázott a 4SR bőrruhája az idén áprilisi TÜV-teszten

4SR – Budapesti üzletet nyit a cseh márka

Nos, nemhogy tudta, de alaposan túl is teljesítette: 11,2 másodpercig vonszolták a kezeslábast az aszfalton, ezalatt pedig 89,6 métert tettek meg az előírt 7 másodperc és 56 méter helyett… Impozáns számok, és pár nap múlva már a hazai motorosok is kipróbálhatják, mit tudnak a 4SR-holmik, mivel hamarosan új márkabolt nyílik a fővárosban, amit a Podmaniczky utca 49. alatt találtok.

Állandó anyagminőség, különleges bőrcserzés és többirányú, sokszoros varrás – a mérnökök szerint ez a három lépés teszi olyan ellenállóvá a 4SR motoros ruháit

Már csak néhány nap, és nagy szeretettel várják a betérő motorosokat, akik cordura- és bőrruhák, kesztyűk, motoros farmerek és egyéb felszerelések széles választékából csemegézhetnek. Addig is körülnézhettek virtuálisan a 4SR honlapján, ahol a ruháktól és kiegészítőktől egészen a kamerás sisakbeszélőkig mindent megtaláltok.

X – Támogatott tartalom

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz