GSX-S750, Katana és V-Strom 1050 az idei Suzuki Road-Show-n!

GSX-S750, Katana és V-Strom 1050 az idei Suzuki Road-Show-n!

- Kategória: Cikkek, Közélet

Összesen tíz helyszínen, alkalmanként csaknem egy hétig zajlik a Suzuki a Suzuki 2020-as tesztsorozata. Íme, a dátumok, városok és persze a kipróbálható motorok!

 

Hétről hétre az ország szinte minden pontjára ellátogat a Suzuki Road-Show, így nem kell túl sokat utaznod, hogy kipróbáld az új Katanát, V-Strom 1050-et GSX-S750-et vagy akár a legendás Burgmant.

Csupán annyi a dolgod, hogy az esemény honlapján kiválasztod a hozzád legközelebb eső kereskedést, regisztrálsz és máris indulhatsz az ingyenes tesztnapra. Hogy pontosan melyik állomáson milyen motorok lesznek, arról itt találsz részleteket.

Suzuki tesztnapok 2020-ban

Nyolc vidéki és két fővárosi kereskedésben zajlik majd a tesztelés, mely egyébként ezen a héten indult a kecskeméti Rodeo Ride 34-ben, és egészen szeptember közepéig tart.

Amennyiben kipróbálnád valamelyik gépet – vagy akár többet is –, csak keresd meg a neked tetsző márkakereskedést (itt találod a forgalmazók pontos címét, elérhetőségét), majd regisztrálj nála a tesztnapra, hogy belekóstolj, mit tud az új Katana, GSX-S vagy V-Strom!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz