Vegyél részt ingyen a Continental Safety Hungary kétnapos képzésén!

Vegyél részt ingyen a Continental Safety Hungary kétnapos képzésén!

- Kategória: Kiemelt cikk

Jó lenne elmenni egy profi vezetéstechnikai tréningre, de sokallod az árát, esetleg félted a motorod? Akkor jó hírünk van: ha a Fokt Motornál vásárolsz, most ingyen részt vehetsz a kétnapos képzésen, és még motort is kapsz hozzá!

Egyedülálló akciót indít júniusban az immáron 28 éves Fokt Motor. Azt szeretné elérni a társaság, ha ezentúl nemcsak sisakokkal és protektorokkal gondoskodhatna a motorosok biztonságáról, ezért szokatlanul értékes és hasznos ajándékkal lepi meg vásárlóit.

Ingyenes Continental Safety Hungary képzés a Fokt Motortól

Minden motoros kétnapos Continental Safety Hungary vezetéstechnikai tréninget kap, ha 200 ezer forint felett vásárol a Fokt Motor Szőlő utcai üzletében vagy online. Mi több, az sem baj, ha most valamiért nem tudsz elmenni a képzésre, ugyanis egy éven belül bármikor felhasználhatod az ajándékot.

Vennél egy új motoros ruhát vagy sisakot? Nosza, érdemes a júniusi akcióra időzíteni, mert ingyenes Continental Safety Hungary képzést kaphatsz hozzá ajándékba, ahol elsajátíthatod a kanyarodás, fékezés és elkerülés fortélyait

A kétnapos Bevezető, Alap 1 és Alap 2 tréning hétköznap és hétvégén is elvégezhető, ráadásul „teljes ellátást” nyújt. Itt tényleg csak magadat kell vinned, ugyanis a Fokt Motor állja az oktatómotort, az üzemanyagot, sőt a résztvevők étkezését is.

Nem véletlenül a Continental Safety Hungary az egyik legnépszerűbb hazai motoros vezetéstechnikai központ. Csaknem 13 ezer motorost oktattak már tíz különböző tréningjükön

A kampány ma indul, azaz június 1-től június 30-ig tart, és az akciós termékeket leszámítva minden felszerelésre, ruhára, sisakra stb. vonatkozik. További részleteket a Fokt Motor honlapján találsz, illetve személyesen is ellátogathatsz hozzájuk – üzletük hétköznap 10 és 18, szombaton pedig 10 és 13 óra között tart nyitva a 1032 Budapest, Szőlő u. 82 alatt.

(X) – Támogatott tartalom

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz