Így öltözz fel a kánikulában – nyári motoros öltözetek cipőtől sisakig

Így öltözz fel a kánikulában – nyári motoros öltözetek cipőtől sisakig

- Kategória: Hírek

Nagy a csábítás, hogy az ilyen forró napokon, mint a mai, egy szál pólóban és farmerben ülj motorra. Néhányan meg is indokolják a döntést: „csak a közelbe ugrom le”, nem mintha ez valódi ok lenne a lazaságra… A Fokt Motornál szívükön viselik a motorosok biztonságát, ezért komoly védelmet nyújtó, mégis remekül szellőző, hálós öltözetek és nyári felszerelések egész garmadájával várják a motorosokat.

A védelem persze nem azt jelenti, hogy nyakig csatakosan szállsz le a motorról egy-egy városban megtett kör után, különösen, ha olyan remek szellőzésű ruhát választasz, mint például a Bering nyári dzsekijei.

Fokt Motor Bering
Bering Spirit és Lady Florida

Ez a könnyed, egyszersmind strapabíró kabát nagy szakítószilárdságú, hálós anyagból készül, mely biztosítja a megfelelő szellőzést a legnagyobb forróságban is. Hogy biztosan ne essen bajod, beépített könyök- és vállprotektorok óvnak, míg a hátrészen nagyméretű protektorzsebbe illesztheted a kedvenc hátprotidat. A derékban és karban szűkíthető modellek garantáltan nem szorítanak, se nem lobognak a szélben, s a most éppen 22 ezer forintos kedvezménnyel kapható Bering Keers kabát a leghevesebb nyári záporokban is megvéd, mert ebben a fentieken túl még egy extravékony, kicipzározható esőmembrán is található.

Segura Ventura Vented és Lady Vanda

Emellett már a Segura perforált dzsekik három új változatát is megtalálod a nyári kollekcióban.

Motoros ruhák és felszerelések a nyári kánikulára

Nincs hiány kiválóan szellőző, mégis masszív védelmet nyújtó nyári kesztyűkből sem – a női és férfi modellek egész sorából válogathatsz, beleértve a kifutó, ezért csaknem féláron kínált Bering TX09-et is.

Trilobite Airtech és Dual Pants

Ha megvan a kesztyű és a dzseki, jöhet a remekül szellőző, és általunk már lassan két szezonon át hordott Trilobite nadrág, majd a könnyű és szellős motoros cipőkkel vagy csizmákkal lesz teljes az öltözet.

Kánikulában motorozva akár egy-két óra leforgása alatt több mint egy liter vizet veszíthetsz, ami a kiszáradás tüneteit okozhatja (szédülés, gyors szívverés stb.) Figyelj rá, hogy szellős ruhában ülj motorra és és legalább óránként állj meg, hogy pótold a vízveszteséget!

Ha megnéznéd, esetleg felpróbálnád a nyári motoros holmikat, csak látogass el a Fokt Motorhoz (1032 Budapest, Szőlő u. 82.) vagy nézd meg honlapjukon a nyári termékeket, melyeket akár ingyenesen házhoz szállítanak neked!

(X) – Támogatott tartalom

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz