Győzelemmel kezdett Kovács Bálint a Superbike kategóriában!

Győzelemmel kezdett Kovács Bálint a Superbike kategóriában!

- Kategória: Események, Hírek, Verseny

Hazai pályán, a rangos Alpok-Adria bajnokság 2020-as nyitóhétvégéjén máris győzni tudott Kovács Bálint, pedig most először indult a Superbike géposztályban. Gratulálunk!

 

Kovács Bálint győzelemmel mutatkozott be a királykategóriában, azaz a Superbike mezőnyében – áll csapata, a H-Moto friss bejegyzésében.

Kovács Bálint győzelemmel mutatkozott be a Superbike kategóriában

Sorsdöntő volt, hogy óriásit rajtol a csupán ötödik helyről, vagyis a második sorból induló Bálint. Remekül jött el, már az első féktávon három embert megelőzött, és üldözőbe vette a versenyt vezető, lengyel Pawel Szkopeket.

Ma négykor következik az Alpok Adria bajnokság második futama

Bálint higgadt maradt, de végig nyomás alatt tartotta a lengyelt, aki nem bírta tartani a tempót, és elesett. Ezután már kész örömmotorozás jött: hatalmas előnyt épített ki, és csaknem 30 másodpercet vert a másodikra. Folytatás délután négykor, a második futammal.

Ha téged is érdekel, miként alakul Bálint pályafutása a jövőben, s kíváncsi vagy a legújabb, legérdekesebb vele kapcsolatos hírekre, kövesd Te is a Facebookon és az Instagramon! Továbbá érdemes böngészni csapata, a H-Moto Team Facebook-oldalán is.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz