Indul a harmadik Honda Adventure Roads túra

Indul a harmadik Honda Adventure Roads túra

- Kategória: Kiemelt cikk

Több szempontból is különleges túrára hívja a motorosokat a Honda: az új Africa Twinnel hódíthatják meg a résztvevők Izland aszfaltos, murvás és feketehomokos útjait, s közben a HRC pilóták tanítják őket, hogy még jobb motorossá váljanak az út végére.

 
  • A 2021-es Adventure Roads túrának Izland ad otthont
  • Harminc pilóta vág neki a távnak Honda CRF1100L Africa Twin nyergében
  • A teljes túra 11 napot ölel fel
  • Életre szóló élmény, mindent magában foglaló csomag
  • A résztvevők a Honda HRC versenycsapat sztárpilótáitól tanulhatnak

Norvégia és Dél-Afrika után újabb egzotikus helyszínt választottak a Honda Adventure Roads szervezői: a 2021 júniusára hirdetett kaland résztvevői ezúttal Izland vulkánokkal teli tájain terelgethetik az Africa Twineket, méghozzá a legújabb, CRF1100L-t.

Az első, 2017-es túra összefoglalója a Nordkappról

Az első, 2017 nyarán rendezett Honda Adventure Roads eseményen negyven szerencsés vehetett részt, ők nyolc nap alatt 3500 km-t motoroztak Africa Twinekkel Oslo és Nordkapp (Európa legészakibb pontja) között. Két évvel később, 2019-ben Dél-Afrikában, Durban és Cape Town között, mondhatni, parttól partig haladtak a motorosok, a planéta talán legszebb, legváltozatosabb tájait bebarangolva az együtt töltött 12 nap alatt.

A második Africa Twin-kaland – stílszerűen – Dél-Afrikában kezdődött és ért véget

Jövőre a Honda Motor Europe újfent lehetőséget biztosít 30 főnek, hogy átélhesse élete legnagyobb élményét. A 11 napos megmérettetés ezúttal a „Föld és a jég” birodalmán kalauzolja végig a bukósisakosokat. Társnak a megújult Honda CRF1100L Africa Twint, CRF1100L Africa Twin Adventure Sportot vagy a – félaktív, elektronikus szabályozású Showa EERA futóművel felszerelt – Africa Twin Adventure Sports ES-t választhatják.

A 2021-es kalandtúra beharangozó filmje

A csapat Reykjavíkból indul és először a sziget déli részét veszik célba, majd jöhet az Izlandi-felföld, hogy aztán visszatérjenek bolygónk legészakibb fővárosába. Útjuk során tükörsima aszfalton, trükkös murván és fekete homokon is motorozhatnak majd, s a 22 órás nappali világosságot kihasználva számtalan csodát, közöttük tűzhányókat, vízeséseket, hömpölygő lávát és magasba törő gejzíreket láthatnak.

Adventure Roads - 2019
Adventure Roads – 2019

Honda Adventure Roads 2021 természetesen „teljes ellátást” kínál, tehát a szervezők a szállásról, a túravezetésről és a motorok karbantartásáról egyaránt gondoskodnak, a résztvevőknek csak annyi dolga van, hogy kikapcsolódjanak, motorozzanak és élvezzék az utazást. Az már csak hab a tortán, hogy tudásukat is bővíthetik, méghozzá a Honda HRC versenycsapat sztárpilótáinak segítségével.

Ha szeretnél többet megtudni a Honda Adventure Roads sorozatról, esetleg regisztrálnál az útra, csak keresd fel a www.hondaadventureroads.com címen található honlapot és/vagy töltsd le az Adventure Roads Outline névre keresztelt dokumentumot a www.hondanews.eu-ról!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz