Új motorszerviz a Budafoki úton – bemutatkozik a Cribmoto műhelye

Új motorszerviz a Budafoki úton – bemutatkozik a Cribmoto műhelye

- Kategória: Hírek

Sok-sok extra szolgáltatással és a már megszokott alapossággal, minőséggel várja a motorosokat a Cribmoto csapata új műhelyében, a Budafoki út 111-113-ban. Itt már reggel hétkor leadhatod a géped olajcserére, műszaki vizsgára vagy bármilyen karbantartásra.

Könnyen megközelíthető helyen, a Lágymányosi – pardon: Rákóczi – hídtól mindössze három percre nyitotta meg új műhelyét a Cribmoto. Nem véletlen a helyszín, hiszen ez az agglomerációból is többsávos utakon, könnyen megközelíthető, a belváros pedig szó szerint csak néhány perc, akár motorral, akár tömegközlekedéssel érkezel.

Mindennapok a Cribmotónál – vajon miért nem volt az igazi a fékhatás? A srácok hasznos Facebook-posztjai rávilágítanak, hogy milyen karbantartásokat szoktak elfelejteni a motorosok…

Új motorszerviz új szolgáltatásokkal a Budafoki úton

Azt már megszokhattuk, hogy ritka alapos munkát végeznek a srácok a Cribmotónál, de az újdonság, egyben a tavaszi járványhelyzetre adott frappáns válasz, hogy hozom-viszem szolgáltatással is vállalják a motorok javítását, műszakiztatását. Népszerű is a szolgáltatás, hiszen így munkaidőn kívül, sőt hétvégén is átadható a gép, ami tökéletes állapotban és/vagy friss vizsgával kerül vissza tulajdonosához, hogy garantáltan ne árnyékolja be semmi a következő túrákat.

A közösségi médiában is aktívak: noha nem unatkoznak, nap végén mindig szakítanak időt a srácok, hogy Facebook-oldalukon bemutassák a legérdekesebb munkákat. Itt például arra panaszkodott a motor gazdája, hogy „torpan, nem húz” a gép – gyorsan kiderült, hogy miért…

Ha Te is kíváncsi vagy a cifrábbnál cifrább történetekre, akkor kövesd Facebook-oldalukat, ha pedig gumit cseréltetnél, műszakiztatnál, esetleg elvégeztetnéd a következő szervizt, keresd őket bátran az info@cribmoto.hu email-címen, a +3630-4501608-as telefonszámon, illetve keresd fel új honlapjukat, ahol minden szolgáltatásukról részletesen olvashatsz.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz