Védd a motorod és a holmid! – A Bagster profi megoldásai motorosoknak

Védd a motorod és a holmid! – A Bagster profi megoldásai motorosoknak

- Kategória: Hírek

Idestova tíz éve használjuk a Bagster tankbőrt és tanktáskát a nagyobb túrákhoz – jó szívvel ajánljuk minden motorosnak, hiszen mi is duplán nyertünk vele.

Tisztán emlékszem, mennyire kapkodtam a 2011-es Korzika-túra előtt, mert hiába volt három doboz a motoron, úgy tűnt, kevés lesz 10-11 napra és két személyre. Egyébként sem szeretem túlterhelni a ZZR hátulját, mert más japán motorokhoz hasonlóan a központi rugóstag a gép Achilles-sarka – utassal és 30-40 kiló pakkal úgy összeül, hogy az valami tragédia. Muszáj volt hát kipakolni hátulról és valahogy tanktáskába tenni a holmit, de féltettem a szinte vadonatúj motort a tankot összekarcoló táskától…

Tényleg mindenkire gondoltak – még hátizsákot, lábtakarót és kisállatszállítót is gyárt a Bagster…

Végül utolsó héten vettem egy nagy levegőt, és beruháztam a Bagster tankbőr+bővíthető tanktáska szettre, amivel egy csapásra megoldódott mindkét gond.

Bagster tankbőr és tanktáska – ezt egy életre veszed

Mondjuk ki, nem volt olcsó, de a minőséget meg kell fizetni: azóta is pont olyan hibátlanul működik, mint 2011 elején, mikor lecsaptam rá. Masszív, soha szét nem csúszó cipzár, erős vízhatlan burkolat és minőségi varrás jellemzi, pedig néha tényleg minden pontja feszül, úgy megrottyantva utazik kilométerek ezrein át.

Olyannyira passzol a tankbőr a motorhoz, hogy innen nézve úgy tűnhet: nincs is rajta és ez a gyári üzemanyagtartály…

Azóta eltelt tíz év, és még többféle megoldásból választhatunk a Bagsternél: tankbőrök és -táskák, hátizsákok és hátsótáskák sorakoznak a polcokon, kiegészítve a hővédős nyeregtáskákkal és telefontartókkal. Mi több, legutóbb éppen gyűrűs tanktáskákkal bővült a választék, így azok is lecsaphatnak a garantáltan „karcmentes” megoldásra, akik esetleg idegenkednek a tankbőrtől.

Áramvonalas, ha kell, de kinyitva többet elnyel, mint egy méretes hátizsák. Persze az sem mellékes, hogy az erős csatokkal a legdurvább kanyarvadászat közben sem tud elcsúszni a helyéről…

Sőt, már fűthető lábtakarók és más vízálló „leplek” is készülnek a francia üzemben, hogy kényelmesebb legyen az ingázóknak az őszi-téli motorozás. Ha hozzánk hasonlóan Te is beruháznál egy szettre, az összes Bagstert megtalálod – beleértve az akciós tankbőröket is – a Fokt honlapján, illetve üzletében, ahol hasznos tanácsokkal segítenek, hogy melyik táska, rögzítő vagy lábtakaró passzol legjobban a gépedre.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz