Egyedi motor a szalonból: Brixton Crossfire 500 X

Egyedi motor a szalonból: Brixton Crossfire 500 X

- Kategória: Hírek

A félliteres, egyben A2-es géposztály egyik legkülönlegesebb tagja már Magyarországon is kapható – ez a Brixton Crossfire 500 X.

Összesen 12 különböző modell sorakozik a Brixton márka kínálatában, jellemzően retró stílusú, de naprakész műszaki alapokra épült gépek.

A keskeny felépítésnek köszönhetően meglepően könnyű talajt érni a Crossfire-ről – alacsonyabb motorosoknak is ideális

Nem kérdés, hogy jelenleg a Crossfire 500 X a kínálat csúcsa, mely nemcsak teljesítménye, hanem megjelenése alapján is kiemelkedik a tucatnyi gép közül.

Megjelent a Brixton Crossfire 500 X

Lehet, hogy a Brixton Crossfire név nem cseng ismerősen, de a motor beszállítóit, összetevőit megnézve erős nevek sorakoznak előttünk.

Az A2 kereteit maximálisan kihasználó, saját fejlesztésű sorkettes lendületesen gyorsítja 48 lóerővel a csupán 180 kilós Crossfire-t

Noha kedvező árú, megfizethető modell, a KTM-beszállító spanyol J.Jüan fékrendszere lassítja, gyárilag Pirelli abroncsokkal gördül ki a gyárból, fék- és kuplungkarja is állítható, valamint KYB felfüggesztés  segít kisimítani az úthibákat.

Részletes bemutató a modellről

Miként említettük, A2-es jogosítvánnyal is vezethető a motor, ráadásul teljesítménye „csontig” kihasználja a törvényi kereteket, azaz a korlátozott jogsival megengedett maximális, 48 lóerőt nyújtja a vezetőnek és utasának.

Egy darabka múltidézés: valódi retróhangulatot sugároz a gép, csak éppen a veteránokra jellemző műszaki hibák és bajos részletek nélkül. Alighanem ez az egyik legjobb módja, hogy egyedi, de problémamentes motorhoz juss

Ezért aztán 18 éves kortól vezethető, ideális kezdőknek és újrakezdőknek is, ráadásul ha most veszel Brixtont, ajándékba adják hozzá a jogsit, pontosabban átvállalják az elméleti és gyakorlati képzés teljes költségét.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz