Hivatalos: nincs több online MotoGP-közvetítés az Arena4-en

Hivatalos: nincs több online MotoGP-közvetítés az Arena4-en

- Kategória: Gyorshírek

Vége a jó világnak, pedig még nem minden szolgáltatónál elérhető az Arena4 csatorna…

 

Kivételes helyzetben voltunk tavasz óta, ugyanis a hazai szolgáltató nemcsak élőben közvetítette honlapján a GP-futamokat, hanem rögzítette is őket, azaz később is visszanézhetted az összecsapásokat. Nos, ennek mától vége…

Frissítve (2020. 10. 11.): Az Arena4 hivatalosan is bejelentette, hogy októbertől nem közvetíti online a MotoGP-futamokat, holott a magyar háztartások nagyjából harmadában (pl. Digi TV) továbbra sem elérhető a csatorna. Szerencsére találtunk egyszerű megoldást a magyar nyelvű, online közvetítésre: az Itt/Ott TV honlapjára kattintva ingyenesen regisztrálhatsz, és fél perc múlva nézheted is az Arena4 – illetve sok más hazai adó – műsorát.

Hivatalos: nincs több online MotoGP-közvetítés az Arena4-en

Íme, a cég mai közleménye: az elmúlt hetekben folyamatosan azon dolgoztunk, hogy az ARENA4 és így az NFL, a MotoGP, a Darts Grand Prix, a Championship, a WWE és még sok másik sportág és liga közvetítései országszerte elérhetőek legyenek. Ennek köszönhetően már a Vodafone, a Telekom, az Antenna Hungária, a PR Telecom, a Vidanet, a Hello Digital, a Pick-Up, a Parisat, és az ITT-OTT TV kínálatában is elérhető az ARENA4.

Az átmeneti időszakban bárki számára ingyenesen elérhető online közvetítést kínáltunk, hogy a tárgyalások ideje alatt is követni lehessen a legnépszerűbb sportágak eseményeit. Ezt viszont

nem tudjuk ebben a formában tovább folytatni, mert nem lenne korrekt azokkal a szolgáltatókkal szemben,

amelyekkel már sikerült megállapodnunk.

Tudjuk, hogy mindenkinek az a legfontosabb, hogy élőben követhesse a kedvenc sportját, ezért mi minden szolgáltatóval szeretnénk megállapodni, de a siker nem csak rajtunk múlik. Jelen helyzetben annyit tudunk javasolni, hogy ha valakinek a szolgáltatójánál továbbra sem elérhető az ARENA4, akkor forduljon az ügyfélszolgálatukhoz és jelezze, hogy hiányzik neki a csatorna. Bízunk benne, hogy hamarosan az összes tárgyalást le tudjuk zárni és mindenki élőben követheti a műsorainkat. 

Hegylakók különvélemény

Örvendetes, hogy már a „Vidanet és a Parisat” csomagjában is elérhető az Arena4, de ettől még a legnagyobb hazai szolgáltatónál (DIGI, 29,7% részesedés, azaz kb. 1,03 millió háztartás) hiába is keressük a csatornát. Így aztán nagyjából egymillióan lemaradnak az NFL, a MotoGP, a Darts Grand Prix stb. összecsapásairól, már amíg nem állapodnak meg egymással a felek.

Reméljük, ez is csak átmeneti lesz, hiszen az ARENA4-nek sem érdeke, hogy egymillió háztartásban ne lehessen elérni a kimondottan népszerű sportágakat és azok élő közvetítéseit.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz