MotoGP: változik a futamok és az online közvetítések sorrendje

MotoGP: változik a futamok és az online közvetítések sorrendje

- Kategória: Gyorshírek

Több szempontból is különleges hétvége áll a MotoGP-pilóták előtt: 10-14 fokos hidegben és szokatlan sorrendben állnak rajthoz Franciaországban.

Frissítve (2020. 10. 11.): Az Arena4 hivatalosan is bejelentette, hogy októbertől nem közvetíti online a MotoGP-futamokat, holott a magyar háztartások nagyjából harmadában (pl. Digi TV) továbbra sem elérhető a csatorna. Szerencsére találtunk egyszerű megoldást a magyar nyelvű, online közvetítésre: az Itt/Ott TV honlapjára kattintva ingyenesen regisztrálhatsz, és fél perc múlva nézheted is az Arena4 – illetve sok más hazai adó – műsorát.

Esős, hideg időben zajlott ma a Le Mans-i MotoGP versenyhétvége első edzése, ahol az Apriliák és Ducatik diadalmaskodtak. Ha érdekel a pontos eredmény, itt találod az FP1 teljes elemzését és a versenyzők köridejeit.

Változik a MotoGP online közvetítés menetrendje

Ezúttal nem a megszokott időrendben zajlik az egyes géposztályok futama, sőt konkrétan a feje tetejére állt a megszokott „órarend”. A sort nyitó MotoE került késő délutánra, a MotoGP pedig rögtön a Moto3 után jön – ugye tudtátok követni

 

Hogy ne maradj le semmiről, itt összeszedtük a fontosabb időpontokat és a magyar nyelvű, online közvetítés linkjét:

MotoGP – Le Mans – Online közvetítés (vasárnap 11:20-tól) 

Moto3-start: 11:20

MotoGP-start: 13:00

Moto2-start: 14:30

MotoE-start: 15:40

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz