Részeg volt a Dusnoknál motorosokat gázoló sofőr

Részeg volt a Dusnoknál motorosokat gázoló sofőr

- Kategória: Gyorshírek

Újabb részletek derültek ki a tegnapi motorosgázolásról. Mégsem „száguldottak” a motorosok, viszont a sofőr piásan ütötte el őket…

Halálra gázolt egy sofőr két motorost tegnap az 51-esen, miután szabálytalanul áttért a szembejövők sávjába, és összeütközött velük.

Helyszínelés az 51-es úton a motorosgázolás után (Kép: Donka Ferenc/MTI)

Persze a „jól értesült” kollégák rögtön száguldó motorosokról írtak, utána sem nézve, hogy valójában mennyivel mentek.

Részeg volt a motorosokat gázoló sofőr

Szerencsére a Police.hu-n gyorsan helyretették a dolgokat, és hivatalos közleményt adtak ki arról, mi vezetett a balesethez:

A sofőr – eddig ismeretlen okból – áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött két motorossal. A baleset során a motorokkal közlekedő vaskúti házaspár – egy 50 éves nő és egy 44 éves férfi – olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszíni ittasság-ellenőrzés során a gépkocsivezetővel szemben alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit vér- és vizeletmintavételre állították elő az egyenruhások.

(Forrás: Police.hu)

A Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai halálos közúti baleset okozásának gyanúja miatt őrizetbe vették a gépkocsivezetőt és indítványozzák a letartóztatását.

Kapcsolódó anyag: a rendőrség és a KSH szerint már a gyalogosok is több balesetet okoznak a motorosoknál

Continental 2019

Facebook Comments