Új európai márka a piacon – bemutatkozik a Motron

Új európai márka a piacon – bemutatkozik a Motron

- Kategória: Kiemelt cikk

Tízféle vonzó és ismerős formavilágú modellt mutatott be ma délután a kremsi vállalat. Főként a kezdőket, újrakezdőket és a klasszikus gépek rajongóit célozzák meg a formás gépekkel.

Alig néhány hete láthattuk az osztrák KSR Group új videóját, amiben a „Follow the M” mottó arra utalt, hogy hamarosan új márkát alapít a cég, igaz, akkor még nem derült ki, hogy mit is takar az M betű…

Motron – vadonatúj benzines és elektromos modellek Ausztriából

Ma végre kiderült, hogy négy elektromos motor és robogó, 125-ös bobber és 400-as klasszikus naked, valamint egy formás, 125-ös kalandmotor adja a Motron kínálatának javát, ami kiegészül két ötvenes és két 125-ös robogóval.

Nem véletlen, ha ismerős a Motron név: a hatvanas években a legendás talján motorépítő-vállalat viselte ezt a nevet, ahol már akkor elképesztő literteljesítményű, 50 köbcentis, 15 lovas (!) erőforrások készültek könnyű versenymotorokba

Különösen a Revolver 125 lehet kapós, hiszen aligha van még egy ilyen stílustiszta bobber a piacon, de említhetnénk az X-Nord 125-öt is, mely ráadásul csupán tízszázalékos, nagyjából százezer forintos felárért komplett kalandmotorrá öltöztethető a gyári felszerelésekkel.

Vonzó kalandmotor lett a Motron X-Nord 125 és gazdagabban felszerelt változata, az X-Nord Touring

Jelenleg a Warrior 400 a márka legnagyobb modellje, bár ennek érkezésére – a honlap szerint – még várnunk kell néhány hetet. Mindenesetre jól fest a brit café racereket idéző gép, nem kérdés, hogy lesz vevőköre a retró, mégis modern vasnak.

Motron Revolver 125

A hírek szerint Magyarországon is kaphatóak lesznek a kedvező árú, mégis csábító formavilágú gépek, s addig is, míg élőben megcsodálhatjuk őket, a márka honlapján megtalálod mindegyiket – érdemes átnézni a kínálatot.

Continental 2019