Sebestyén Peti cáfolja, hogy a Racing Team Hungary-vel indulna a vb-n

Sebestyén Peti cáfolja, hogy a Racing Team Hungary-vel indulna a vb-n

- Kategória: Cikkek

Nemrégiben napvilágot látott a 2021-es Superbike Világbajnokság Supersport kategóriájának nevezési listája, melyet egy magyar sajtóközlemény is követett. A mezőny egyetlen magyar pilótájának neve az újonnan alakult Racing Team Hungary mellett szerepel, ám a pilóta és a csapat közti végleges megállapodásra nem került sor – jelentette be Sebestyén Peti ma délután Facebook-oldalán.

 

Sebestyén Petit továbbra is az OXXO Hungary menedzsment képviseli, akik természetesen teljesen nyitottan álltak a felkéréshez miszerint Peti magyar alakult színeiben induljon az idei VB-n, azonban a feltételekről nem sikerült megegyezni, így Sebestyén Peti nem fog a Racing Team Hungary színeiben versenyezni.

Sebestyén Peti cáfolja, hogy a Racing Team Hungaryvel indulna a vb-n

„Sajnálom, hogy egy ilyen helyzet alakult ki, de a menedzsmentemmel, az OXXO Racinggel történt egyeztetés alapján, nem fogok részt venni a Racing Team Hungary projektjében.

Sebestyén Peti az aragoni vb-futam után, ahol hatodik helyezést ért el

Egyelőre még nem tisztázott a 2021-es szezonom, de biztos vagyok benne, hogy a legjobb lehetőséget fogjuk megtalálni a sikeres versenyzésemhez, én pedig addig is folytatom a felkészülésem.”- nyilatkozta a magyar pilóta.

Continental 2019

Válasz