Kapuzárás előtt 5 perccel

Kapuzárás előtt 5 perccel

- Kategória: Ajánló, Cikkek, Őrületek
7

Mindenkinek vannak rémálmai.. Legyen az 500Ft-os benzinár, a svájci frank hasonló szintre emelkedése, vagy országunk megszállása bárki által.  A gépszerető emberek viszont a kendácstól ébrednek hideg verítékben forogva…

Kawasaki ZZR1400 volt valamikor

El tudom elképzelni azt a napot, amikor Mr Goodman besétált Steve Express Repairs műhelyébe feltenni egy kérdést.

– Tudja fiatalként feldőltem egy Vespával, és azóta félek a motoroktól, de így negyvenen túl kéne valami, amire a szomszédok felkapják a fejüket. Tud rajtam segíteni?

Steve se tegnap nyitotta műhelyét Killburn főutcáján, így pár száz font reménye rögtön mosolyt csalt arcára.

– Pontosan tudom mi kell magának! Van itt egy Kawasaki, 1400-es, olcsón adom és a fiúk nagyon értik a dolgukat. Építünk önnek egy trike-ot. Van két szuper olasz autó felnink is egyenesen Bolognából. Nagyon vagány lesz Mr Goodman!

Lambo felnik

Fél év után Mr Goodmann rájött hogy trike-ját csak kollégáinak mutogatta irodai gépén, és a magas adók ellenére még 10 mérföldet sem tett bele  A hátramenet kifelejtése okán a parkolás körülményessége mindig elriasztotta a cirkálástól, túrázástól.  Felesége unszolására eladó sorba került hát a gép, melyet egy közepes brightoni nyaraló áráért bárki hazavihet…..Csak kanyarodni ne kelljen vele.

 • duB

  mi a gyök az a kendács? 🙂

 • A gány és a barkács szerelemgyereke…. 😈 Google is ismeri 😉

 • duB

  thx. gondoltam inkább növelem itt a hsz-t 🙂

 • Harlequin

  El kéne törni az ilyennek a kezét-lábát.

 • JoseXX

  Ha oldalkocsis verziót csináltak volna, annak látom értelmét! ❓

 • goni

  Tavaly lattam egy hasonlot TL 1000-bol. A tulaj rokkant volt, de nem mondott le a motorozasrol. Ja, hol talalok Brightonban ennyiert nyaralot?

 • Szinte bármelyik lakókocsi parkban 👿 Ha több infó kell itt nézz utána: Sheepcote Valley Caravan Club Site, Sheepcote Valley, BRIGHTON