Touren Fahrer = MOTOzin

Touren Fahrer = MOTOzin

- Kategória: Ajánló, Túra

Voltak próbálkozások: néhány motoros újság kiemelt terjedelemben próbált meg túrabeszámolókat közölni, mások apró, füzetszerű tematikus kiadványokkal jelentkeztek, de valódi, túramotorosoknak szóló újság, komoly terjedelemben és tartalommal nem jelent még meg Magyarországon. Eddig.

Az Orlando Stúdió vállalta magára azt a – nem kis – terhet, hogy a német Touren Fahrer magazinnal együttműködve egy színvonalas, túramotorosokra fókuszált kiadvánnyal jelenik meg a piacon. A magas oldalszám mellett a minőségre is nagy súlyt fektettek, ugyanis nem egyszerű túramagazint alkottak, hanem életmódot, kultúrát is érintő teljes értékű lapot hoztak létre.

Motozin szabo gyozo
Az első szám "vendégeként" Szabó Győző mesél utazásról, színészetről és persze kétkerekű élményeiről

A súlyponti téma természetesen a motoros világjárás, de helyet kap mellette a gasztronómia, a kapcsolódó filmes- és zenei kultúra, de tökéletesen illeszkedik a tartalomba személyi edző – motorozáshoz elengedhetetlen – tanácsadása is, mellyel a tavaszi szezonkezdetre formába hozhatjuk magunkat.

Kellemes meglepetés, hogy a remek ár/érték arányú lapot most féláron vásárolhatod meg, amennyiben előfizetsz a 2011-es évre. Ehhez nem kell mást tenned, mint követni a lapban található előfizetői információkat, vagy egy emailt írni az info@orlandostudio.hu címre.


 

Facebook Comments

2 Comments

  1. Meg vettem a második számot!Atom jó!!!Be kell szereznem az elsőt is!Ez nekem való, le a kalappal! 😉

Válasz