Erik Buell visszavág

Erik Buell visszavág

- Kategória: Ajánló, Cikkek

A Buell feltámadt hamvaiból és Erik Buell Racingként folytatja tovább áldásos tevékenységét. Az EBR ez év februárjában jelentette be első utcai motorját, az 1190RS-t. A cég megújult honlapján jövőbeni modellekre is találunk utalásokat.

Az 1190RS-ből összesen száz darab készül majd, a karbon verzióból pedig csak egy maréknyi. Erikék az amerikai álmot kívánják megvalósítani, ígéretük szerint ez az elit század a legtapasztaltabb pilótákat is sokkolni fogja mind teljesítményben, stílusban és kezelhetőségben.

Erik Buell Racing
1190RS - határozottan sportmotor forma

Az RS az aluvázba integrált üzemanyag tartály mellett elől-hátul állítható Öhlins rugókat kap, ezenkívül az elmaradhatatlan pizza méretű féktárcsa és magnézium kerekek pattannak fel a gépre. A 175 lóerőt egy 1190 cm3-es V2-es blokk biztosítja, mindehhez 176 kg-os száraz súly társul.

ERIK BUELL RACING
Korlátozott példányszám - kemény vonalak

A limitált prémium modellek mellett az  RX, SX, AX típusok fedik majd le a korábbi Buell palettát – ezek valószínűleg a Rotax 1125 cm3-es erőforrását kapják. Egyelőre csak találgatni lehet : RX – full idomos versenyreplika, SX – csupasz utcai és AX – Adventure bike?

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

Válasz