Kopaszkutya Kettő: a legendás film folytatása

Kopaszkutya Kettő: a legendás film folytatása

- Kategória: Cikkek

A mai napon sajtótájékoztató keretében zajlott a legendás tabáni domboldalon a ‘Kopaszkutya Kettő’ címen készülő film utolsó forgatási napja – számolt be a Hardrock.hu

.

Az első rész szereplőgárdájából hárman, nevezetesen Földes László (Hobo), Deák Bill Gyula és Póka Egon szerepelnek a Kopaszkutya Kettőben, amelyről Szomjas György rendező elmondta, nem játékfilmet készítenek, inkább egy egész estés dokumentumfilmet, ahol zenés és fikciós elemek is keverednek, amivel az elmúlt harminc év történéseit elevenítik fel a főszereplők életének és munkásságának bemutatásával.

A film – egyébiránt igen fiatal – producere hozzátette, a produkció összköltségvetése 20 millió forint, ebből az állami támogatás 3,5 millió, vagyis még a magyar viszonyokhoz képest is igen szerény költségvetésből készül a film. A ‘Kopaszkutya Kettő’ bemutatója ez év december 9-én lesz egy budapesti szórakozóhelyen kisebb koncerttel és egy nagy bulival egybekötve. A tervek szerint több vidéki, esetleg határon túli mozi is bekapcsolódik a premiervetítésbe élő közvetítéssel, aminek technikai lehetőségeit most keresik a szervezők.

Addig is, míg elkészül a mindannyiunk által ismert film második része, itt az első, az eredeti, teljes hosszában – Kopaszkutya a Youtube-on:

via: Hardrock.hu

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz