Gyere, tesztelj Te is!

Gyere, tesztelj Te is!

- Kategória: Kiemelt cikk, Teszt

Éld át egy motorteszt élményeit, próbáld ki elsőként a legújabb vasakat!

 
.

Egyedülálló lehetőséget nyújt most a Yamaha a márka rajongói számára. Vegyél részt pályázatukon, és legyél az új Yamaha MT-09 első hazai motorosa! Nincs más teendőd, mint írni pár sort magadról, beküldeni, és ha a bíráknak megtetszik a dolog, máris csörög a telefonod, hogy pakold be a ruhát, sisakot: irány a horvátországi Split!

yamaha-mt09

A teszt időpontja: 2013. szeptember. 7-9. Az e-mail cím, ahová jelentkezésedet küldheted: mt09@yamaha-motor.hu (a bemutatkozó levélben, kérlek, a telefonos elérhetőségedet is add meg, hogy értesíteni tudjanak!)

yamaha-mt09h

A jelentkezés beküldésének határideje: 2013. augusztus 30. A nyertest 2013. szeptember másodikán értesítik, és a hétvégén már utazhat is! A kiutazást és a rendezvényen való részvétel teljes költségét a Yamaha állja, de neked kell hoznod a komplett motoros felszerelésedet (zárt cipő, nadrág, kabát, bukósisak, kesztyű, stb.), és természetesen a korlátlan jogosítványodat, ami alapfeltétele a jelentkezésnek. Tesztelésre fel!

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

  1. Csábít a sorhárom, de szeptember első hetében aligha fogok motorra ülni, megkezdődik a lazsálás után a kőkemény meló 🙁 Viszont ha kijutsz, részletes beszámolót kérünk a paripáról! 😉

Válasz