Brembo fékbetét? Mi fizetjük!

Brembo fékbetét? Mi fizetjük!

- Kategória: Ajánló, Cikkek

A Te motorod a legjobb a világon? Esetleg találtál egy túracélpontot, amit megosztanál a többiekkel? Hajrá, most megnyerheted a tavaszi szervizedet cserében!

.

Bizonyára Te ismered legjobban a saját motorodat, segíts hát a többieknek, akik esetleg pont ilyen vasat keresnek! Mutasd be a gépedet egy legalább hatszáz szavas beszámolóban, megemlítve jó és rossz tulajdonságait, előnyeit és hibáit. Ha nyáron túráztál valamerre, azt is szívesen látjuk, és megosztjuk a többiekkel, hogy tanácsot adhassunk a következő évi kirándulások tervezéséhez.

abs-motor-2016

Igyekszünk meghálálni, hogy megosztod jó és rossz tapasztalataidat, ezért a beküldött írásokat feltöltjük a Hegylakók Motoros Magazinba, és jutalmazzuk a legsikeresebbeket! A legnagyobb tetszést kiváltó bemutató, illetve túraleírás gazdája egy-egy 15 000 forint értékű Brembo vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, míg a második legtöbb like-ot és olvasót begyűjtő írásokat egy-egy 7500 forintos utalvánnyal jutalmazzuk.

Elvárások:

– a bemutató legalább 600 szó/3000 karakter hosszúságú,

– tartalmazzon legalább négy jó minőségű képet,

– a tartalom mellett nyelvtanilag is rendezett legyen.

A pályázat részletei:

Beküldési határidő: 2013. november 17. Az írásokat a kutya (kukac) hegylakok.hu címre várjuk.

Az utalványokat 2014. január 30-ig lehet levásárolni, bármely utcai motorkerékpár teljes szett (vagyis első és hátsó, illetve dupla első tárcsa esetén két első és egy hátsó) Brembo motorkerékpár fékbetét vásárlására.

 

Facebook Comments

7 Comments

 1. “A legnagyobb tetszést kiváltó bemutató” is Like-ok alapján lesz kiválasztva, vagy valami szakmaibb elbírálás lesz?

  1. Arnold,
   azt szeretnénk, hogy elsősorban az olvasók döntsenek, de a szakmaiság sem mellékes, ezért az olvasottság/like mérhető adatai, illetve saját szubjektív megítélésünk alapján kerül majd ki a győztes, illetve a helyezettek. Nem titok, hogy az előbbi lesz a hangsúlyosabb.

   1. Mikor lesz lezárva és mikor lesz eredmény?

    1. Néhány napon belül felkerül az oldalra az utolsó írás is, értékelés és lezárás egy-két héten belül.

 2. Baczoni Norbert

  Üdv! Nagy lendülettel indulok én is 🙂 Remélhetőleg tetszeni fog, köszi a lehetőséget! 🙂

Válasz