Világhírű mestereink

Világhírű mestereink

- Kategória: Ajánló, Cikkek, Elissa rovata, Hírek

Nem csak a motorsport legfontosabb színterén, a pályákon, hanem a műhelyekben és a boxokban is elismerik a magyar szakembereket. Újabb képzett mestereink bizonyítottak nemzetközi színtéren.

[wp_bannerize group="cikkek" limit="1"]

A magyarországi márkaszervizekben dolgozó szakemberek évről-évre tanúbizonyságot tehetnek tudásukról, több gépjármű gyártó rendez rangos versenyt munkatársainak hazai és nemzetközi környezetben egyaránt. Világbajnoknak lenni vagy akár dobogón végezni világversenyen szép eredmény, s természetesen nem csak a sportban, hanem egy szakmában is elismerésre méltó teljesítmény. Nyilvánvaló, hogy a győztesek mögött is remek szakemberek vannak, akik a gépjármű tulajdonosok autóit szervizelik, javítják. Ez kiemelkedő biztonságot jelent abban, hogy a járművek kiváló állapotban kerülnek ki a szervizekből.

A hazai szerelők felkészültségét jelzi, hogy a közelmúltban sok kiemelkedő magyar diadal született a szakmai világbajnokságokon. 2013-ban Vízkeleti János (Autócent Kft), Répárszky Róbert (Dunakanyar Autócentrum Kft.) és Lövei Péter (Miskolc Autó Kft.) nyerték meg a világbajnokságot. 2014-ben a Katona József (Fábián Kft., Székesfehérvár),  Kain Dénes (Gablini M3), Tóth János (Autós Mobil Kft.), valamint Tóth József (Fábián Kft., Budapest) műszaki tanácsadók nyertek első díjat egy ötezer fős (!) mezőnyben.

Vargha Balázs (Fotó: MAMI Szki)
Vargha Balázs (Fotó: MAMI Szki)

A motorszerelők is büszkén feszíthetnek, elvégre olyan nevek emelkedtek ki a tömegből az elmúlt években, mint a MAMI Szki csapatát erősítő Vargha Balázs, aki többek között Bódis Ricsi és Talmácsi motorját is felkészíthette a versenyeken, illetve az edzéseken, megmutatva, hogy igenis helyünk van a nemzetközi élmezőnyben - versenyzőként és szerelőként egyaránt.

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

  1. Igen és mi már ott voltunk 2008-ban a Supersport VB-n Ausztráliában és Qatarban…csak mi nem kaptunk reklámot 🙂

Válasz