Csendes megemlékezés az elhunyt motoros tiszteletére

Csendes megemlékezés az elhunyt motoros tiszteletére

- Kategória: Hírek
0
Németh Tamás tűzoltó ezredes, tűzoltósági tanácsos, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság volt igazgatója, 38 évesen, április 26-án motorbaleset következtében elhunyt.

Szöveg és képek: Pölöskey Arnold, Varga Norbert

Németh Tamás beosztott tűzoltóként kezdte a pályafutását, lépésről lépésre végigjárva a ranglétrát, megszerezte a szakterületre vonatkozó összes tudást és tapasztalatot, amelynek birtokában megyei igazgatóvá válhatott. Sokszor „álruhás Mátyás királyként” tartózkodott a beosztott állomány társaságában, beolvadt közéjük, beszélgetni, nevetni kezdtek, és közben feltárultak a problémák, megválaszolódtak kérdések, eltűntek hiányosságok. Sokan, sokféleképp ismerték vagy ismerni vélték Őt és a munkásságát.

Németh Tamás
Németh Tamás
Németh Tamás

Az igazgatóság dolgozói szerint igazgatójuk határozott, erős kezű vezető volt, aki pontosan és egyértelműen jelölte ki a határokat, határozta meg a célokat, és adott iránymutatást.
Rajongott a motorozásért, szerette a „levegő ízét”. Nagyot, szívből tudott nevetni.”

temetes2

Eddig a hivatalos közlemény, most pedig fogadjátok szeretettel kollégái, motoros barátai szavait:

Csendes megemlékezést tartottunk a közlekedési balesetben elhunyt Németh Tamás tűzoltó ezredes úr tiszteletére. A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság motorral rendelkező dolgozóinak egy része jelent meg, összesen nyolc motorral voltunk kint a baleset helyszínén, ahol gyertyát gyújtottunk (Monostorapáti és Kapolcs között a 77-es úton), majd tovább haladtunk a zirci temetőbe ahol szerdán helyezték végső nyugalomra az igazgató urat.

temetes

Szintén gyertyagyújtással fejeztük részvétünket.