Aludj a földön 130 ezerért!

Aludj a földön 130 ezerért!

- Kategória: Hírek
3

A hipszterség drága mulatság. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy most éppen egy darab ponyvát kínálnak a – szigorúan szakállas – bájkereknek alig ötszáz dollárárt…

Exposed Motorcycle Bivouac – jól jegyezd meg ezt a nevet, mert várhatóan felbukkan még néhányszor a jövőben, úgy is mint a stílusos motoroskiegészítők egyik ikonja vagy éppen a lehúzás netovábbja…

Kiváló anyagválasztás jellemzi ezt a tökéletes menedéket nyújtó, cipzárral lezárható, és kicsire összecsomagolható sátrat. Egy ember kényelmesen elfér benne, akár a csomagjaival együtt is – mesélték a tervezők az Exposed Motorcycle Bivouac-ról.

A sátorcöveket csizmasarokkal, egy mozdulattal lerúgni a földbe? Ez már maga az idealizmus…

Nos, ezek a jellemzők szinte bármelyik sátorra igazak, már ha nem az ötezer forintos teszkós szintről beszélünk. – Ez összecsukva csak 15 x 46 centis – tették hozzá, bár a hegymászók tudnának mesélni, hogy ez mennyire nem szenzáció manapság.

Exposed Motorcycle Bivouac - vajon mikor kezdik el Kínában lemásolni, hogy utána 50 euróért árulják - ingyen szállítással - az Aliexpresszen?
Exposed Motorcycle Bivouac – vajon mikor kezdik el Kínában lemásolni, hogy utána 50 euróért árulják – ingyen szállítással – az Aliexpresszen?

Mégis az ötletgazdák úgy vélik, lesz piacképes kereslet rá, és az sem tántorítja majd a vevőket, hogy átszámítva 130 500 (!) forintot kell leszurkolni az egyszemélyes menedékért.