Új motoros rekord született – nem döntjük meg?

Új motoros rekord született – nem döntjük meg?

- Kategória: Hírek

A Guinness is bejegyezte, így immáron hivatalos: elég 5-600 motoros ahhoz, hogy rekordot döntsünk. Érdemes lenne elgondolkozni rajta…

 

Megszületett az azonos gyártmányú motorok felvonulásának világrekordja: 2016. szeptember 4-én, Angliában, az A617-es úton 539 Triumph-tulajdonos gurult végig, megdöntve ezzel a korábban felállított csúcsot.

A résztvevők mindegyike adakozott is a szervezőknek, s az így befolyt összegből egy daganatos betegek gyógyításával foglalkozó alapítványt támogattak.

Alaposan túlszárnyalták

Néhány napja a Guinness megerősítette, hogy ezzel hivatalosan is ők a rekorderek, mivel alaposan túlszárnyalták az addigi csúcstartó 362 motorból álló konvoját.

Felmerül a kérdés: egy meleg nyári napon itthon is össze lehetne trombitálni 5-600 Kawasaki-, Honda- vagy Yamaha-tulajdonost, nem? Arról nem beszélve, hogy egy kis szervezéssel akár az alsóörsi Harley-találkozón is ki lehetne válogatni ennyi amerikai V2-est egy sorba. Igazán megérné, hiszen így újabb motoros Guinness-rekorddal gyarapodhatna hazánk dicsőségfala.

Ha valaki fantáziát lát benne, mi szívesen segítünk megszervezni és összetoborozni a tagokat – egy próbát mindenképpen megér a dolog.

 

Continental 2019

Facebook Comments

9 Comments

 1. Gergő Velekey

  Egy Hondával be tudok szállni a rekord kísérletbe (Talán még 3-4-et a sajátomon kívül tudok még hozni) 😀 Hajrá

 2. Árvai Gábor

  Egy Honda tőlem is garantált! 🙂

 3. Szabó Lajos

  Nekem Yamaha van. Ha kellek megyek 😀

 4. Zoltán Véninger

  Yamaha típussal tudok menni!

 5. Kawa ZZR-600 vagy Yamaha XVS-1100 ott leszek ha kell! 🙂

 6. László Alföldi

  Ha csak egy Honda hiányzik, számíthattok rám!

 7. Vincze Zoltán

  B King-em van, de ha kellek, számíthatok rám

 8. István Bubonyi

  Ha kell egy Kawa itt vagyok.

Válasz