Autóalkatrészt keresel? A válasz: AutoDoc! (x)

Autóalkatrészt keresel? A válasz: AutoDoc! (x)

- Kategória: Ajánló, Cikkek, Karbantartás

Érdekli, hogy hogyan tudná saját maga, otthon javítani kocsiját, kicserélni az autó elhasználódott alkatrészeit? Szeretné megtakarítani a javítások költségét, többet tudni az alkatrészekről és autója működéséről? Szerette volna megtalálni azt a helyet, ahol minden autóalkatrészt egy helyen meg tud vásárolni, és mindezt kedvező áron? Ebben az esetben ne keressen tovább, nálunk a legjobb helyen jár!

Az AutoDoc-nál nagy választékban talál autóalkatrészeket, pótalkatrészeket és egyéb, az autószereléshez szükséges termékeket. Online üzletünkben egyszerűen rendelhet, gyorsan fizethet, és a kiszállítás is nagyon gyors. Ehhez gépkocsija márkáját, modelljét és típusát kell megadnia, ezután már ki tudja választani az autójához megfelelő alkatrészt vagy felszerelést. Vásárolhat üzletünkben gumiabroncsot, komplett fékrendszereket, szűrőket, karosszéria-alkatrészeket, gyújtás- és izzításrendszereket, elektronikát, a felfüggesztés elemeit, hűtőrendszereket, ablakmosó-alkatrészeket, a fűtőrendszer darabjait, üzemanyagellátórendszer-alkatrészeket, váltókat, légkondicionálót, zárat,
információs- és kommunikációs rendszereket és még sok egyéb
alkatrészt.

Mindent egy helyen

Miután megtalálta a megfelelő kategóriát, tovább kereshet a termékek között, például a „karosszéria kategóriában” tükrök, gázrugók, fényszórók, kombinált hátsó lámpák közül is választhat, vagy például a „szűrők” osztályában talál levegőszűrőt, üzemanyagszűrőt és olajszűrőt is. Katalógusunkban több mint egymillió autóalkatrészt található, több mint 10 000 négyzetméteren raktározunk, és több mint 500 képzett alkalmazottunk áll rendelkezésére, akik örömmel segítenek a termékek kiválasztásában, valamint kérdés esetén is rendelkezésére állnak. Ez az AutoDoc. Eddig több mint 200 000 gépkocsit javítottak meg vásárlóink kiváló minőségű autóalkatrészeink segítségével - évente kétmillió járműhöz szállítunk autóalkatrészeket. Árbevételünk az elmúlt öt évben 57-szeresére nőtt, és nyolc éve segítünk 26 európai országban található vásárlóinknak megjavítani autóikat, annak ellenére, hogy a legtöbb ügyfelünk nem hivatásos autószerelő.

Biztosak vagyunk benne, hogy néhány kattintással mindent megtalál, ugyanis az AutoDoc megbízható partner, bármilyen autóalkatrészre is van szüksége.

Összefoglalva tehát, a kiváló minőség számunkra a legfontosabb. Emellett kedvező árakkal, gyakori promóciókkal, akciókkal és különleges ajánlatokkal várjuk kedves vásárlóinkat. Garantáljuk a széles termékválasztékot, így webáruházunk készletén minden autómárka minden modelljéhez a legszélesebb választékban talál kiváló minőségű autóalkatrészeket. Magasan képzett szakértőink mindig elérhetők, bármikor fordulhat hozzájuk, ha az alkatrészek kiválasztásával vagy a megrendelési folyamattal kapcsolatban segítségre van szüksége.

Ne feledje: ha alkatrész, akkor AUTODOC ONLINE SZERVÍZ!

(x)

Continental 2019

Facebook Comments