Durván leárazták a Harley-Davidson modelleket

Durván leárazták a Harley-Davidson modelleket

- Kategória: Hírek
0

Meglepő húzással rukkolt elő a Harley-Davidson hazai képviselete: új modelljeit a japán riválisok árszintjén, illetve azok alatt kínálják a leggyorsabb vásárlóknak, emellett pedig két évig ingyen szervizelik a Sportster, illetve Dyna típusokat.

Néhány napja kezdődött a H-D nagyszabású akciója, melynek legfontosabb eleme, hogy az általunk is bemutatott Street 750 modellt rendkívül kedvező áron, 2 255 800 forintért vásárolhatják meg a motorosok. Ezzel a H-D alaposan meglepte a konkurenseket, hiszen a 750-es V2-es közvetlen riválisai rendre többe kerülnek: a kisebb hengerűrtartalmú Kawasaki Vulcan S SE 2,599 milliót kóstál, és a Suzuki Intruder C800B is 2,698-ért kelleti magát napjainkban. Emellett az izmosabb, 1200-as Sportster modellek, valamint a Dynák vásárlói is jól járnak, mert a következő két évben a három kötelező szerviz munkadíját és teljes anyagköltségét a Harley állja.

Harley-Davidson Roadster

Utóbbi akcióban a Sportster család négyese (Custom, Forty-Eight, Roadster és Superlow), illetve a Big Twin erőforrású Dyna érintett. További részletek a kampányról: Harley-Davidson Easy Rider Program – 2017