V2-es ütemre dobban a szív – a Harley-Davidson szezonnyitóján jártunk

V2-es ütemre dobban a szív – a Harley-Davidson szezonnyitóján jártunk

- Kategória: Cikkek, Események, Találkozó
0

Az amerikai márka hazai képviselete szombaton rendezte meg immáron hagyományosnak mondható idényindító összejövetelét, melyen a márkatársakon kívül sok érdeklődő motoros részt vett. Mi is ott voltunk.

A reggeli baljós időjárás ellenére tíz óra környékén már szép számban összegyűltek a bájkerek a Neszmélyi közben, a H-D bázisán. Szerencsére az égiek is kegyeikbe fogadták az eseményt, így délben verőfényes napsütésben rajtolhatott el a 150 motorból álló, nagyjából háromszázfős felvonulás. A konvoj egészen a Hősök teréig gurult, s láthatóan mosolyt csalt a városban összegyűlt fotózó, integető nézelődők arcára.

Az első összejövetelt mindig nagy várakozás előzi meg a márka tulajdonosai részéről, hiszen a hosszú tél után mindenki vágyik egy jó kis közösségi élményre

Nem csak motorozás

A sereglet visszaérkezését követően a rendezők bográcsban főtt, rendkívül finom ebéddel és a Pannon Eagles zenekar koncertjével kedveskedett a megjelenteknek, ami csak tovább fokozta a príma hangulatot. Láthatóan mindenki remekül szórakozott, rég nem látott ismerősök köszöntötték egymást és kedélyes sztorizások kezdődtek.

Egészen a Hősök teréig motorozott a nagyjából háromszáz fős csapat

Eljött a rendezvényre a Harley-Davidson új nagykövete, a Tankcsapda gitárosa, Sidi is, akit még a szakadó eső sem akadályozott meg, hogy Debrecenből idemotorozzon.

Piszok jó dolog itt lenni, fantasztikus élmény volt – mesélte Sidi, és a vidám arcokat elnézve nem ő volt az egyetlen, aki így érzett aznap.

Igazi élményteli nap volt, méltó a legenda hírnevéhez, bátran mondhatom a több száz motoros nevében, hogy remekül éreztük magunkat.