Motoros polgárőrök: Nincs lehetetlen!

Motoros polgárőrök: Nincs lehetetlen!

- Kategória: Hírek
0

Heninek van egy bakancslistája, amin többek között két dolog szerepel: élvezni a szelet, sebességet földön, kétkeréken, valamint levegőben, mi pedig mindent megtettünk, hogy ehhez hozzásegítsük – áll a Baranya Megyei Motorkerékpáros Polgárőr Egyesület hozzánk küldött levelében.

A közösségi hálónak köszönhetően egymásra találtunk, és elkezdtünk közösen dolgozni közösen, hogy ki tudjuk hozni a maximumot az elképzelésből. Nagyon sokan segítettek abban, hogy az, ami számunkra természetes, az Heni számára is megvalósuljon – kimondhatatlanul hálásak vagyunk a támogatóinknak.

Gyülekező – mindenki összefogott, hogy valóra váltsák az álmokat

Csak egy motorozás, mégis maga az élet

Motoroztunk, gyönyörű tájakon suhantunk a Mecsekben: Remeterét, majd Abaliget, Orfű és a túra végén Pogány – aki ismeri a környéket, tudja, milyen fantasztikus vidék ez. Bár nem volt könnyű, végül itt a bakancslista második pontját is kipipáltuk, szóval egyszerűen csodálatos nap volt, minden percét élveztük.

Kettőből egy megvan – Heni belekóstolhatott a motorozásba…

Ez egy fantasztikus nap volt, egyszerűen szóhoz nem jutottam! Minden, de minden megtörtént, amit csak szerettem volna, és – nem mellesleg – Edward fantasztikusan vezet! –  – mondta Heni.

…és a segítőknek hála, a repülés sem maradt el. Hiába, csodák igenis léteznek!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Országos Mentőszolgálat pécsi csapatának, a Red Baronnak, a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének, a Kökényi Polgárőr Egyesület légi felderítőinek, s személyesen Szakály Lórándnak – köszönjük az élményt! Emellett örök hálánk a minket segítő Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságnak, a Motoboxnak és a Pannon TV-nek, hogy hozzájárultak a csodás álom megvalósulásához.