Teljes útzár: motorbaleset a 83-as úton

Teljes útzár: motorbaleset a 83-as úton

- Kategória: Gyorshírek
6

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt néhány perccel ezelőtt a 83-as számú főúton a 64-es kilométerszelvénynél. Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy személygépkocsi és egy motoros ütközött össze, az utat teljes szélességében lezárták.

A közlekedési baleset során a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. A rendőrök a forgalmat mindkét irányban Győr-Ménfőcsanak irányába terelik. Egyelőre további részleteket nem árultak el, de a helyszíni képek alapján úgy fest, hogy a mellékútról a főútra kihajtó kocsi ütközött az ott közlekedő motorkerékpárral. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az érintett útszakaszon – áll a Police.hu bejegyzésében.

Kiemelték: Így a szezon végéhez közeledve ismét gyakoribbak a motorbalesetek, melyek oka lehet a drasztikusan csökkenő, reggel néhol csak fagypont közeli hőmérséklet, illetve a szokatlan gyorsasággal változó tapadási és útviszonyok. Hogy mire kell figyelned ilyenkor, arról az Őszi motorozás veszélyei írásban olvashatsz bővebben.

 • Tibor Turi

  Itt nem a tapadással volt a baj. Kihajtott elé a kocsi… 😤😤

  • György Takács

   Na te mondtad ki a baj okát!! De a megszokott ez sajnos hogy nem tapad!!Ment mint állat!! 🙁 🙁

   • Tibor Turi

    Nem ment lassan az biztos, ismerős biztosította a helyet. Elmondása alapján legalább nem szenvedett, élettel összeegyezhetetlen sérülése volt. Minden nap arra járok, de ahányszor megnézem a nyomokat, nem látok motor féknyomot…

 • Komlósi Andor

  Értem. Tehát ha 70-nel ment, akkor miért nem 20-szal? Elítélsz valakit, mert kihajtottak elé, és ő nem számított arra, hogy a sofőr ekkora …. lesz?!
  Hihetetlen vagy ember…

  • LaciK

   Csak egy troll, mindenhol csak provokál a nyilvánvaló ostobaságaival.
   A neve mellet a lenyíló menünél rá tudsz nyomni a “felhasználó blokkolása” gombra, és soha többet nem fog zavarni 😉

  • Szlejer

   Ha lassabban megy, akkor több esélye lett volna ideje elkerülni az ütközést és már 10km/h különbség elegendő lehetett volna ahhoz, hogy túlélje… ha nem esik le a sisakja, persze. És igen, elítélek minden olyan motorost, aki nem számít arra, hogy egy kereszteződésben bármikor kihajthatnak elé. Aki nem defenzíven motorozik, az előbb-utóbb belehal, ennyi a történet.