Teljes útzár: motorbaleset a 83-as úton

Teljes útzár: motorbaleset a 83-as úton

- Kategória: Gyorshírek
6

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt néhány perccel ezelőtt a 83-as számú főúton a 64-es kilométerszelvénynél. Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy személygépkocsi és egy motoros ütközött össze, az utat teljes szélességében lezárták.

A közlekedési baleset során a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. A rendőrök a forgalmat mindkét irányban Győr-Ménfőcsanak irányába terelik. Egyelőre további részleteket nem árultak el, de a helyszíni képek alapján úgy fest, hogy a mellékútról a főútra kihajtó kocsi ütközött az ott közlekedő motorkerékpárral. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az érintett útszakaszon – áll a Police.hu bejegyzésében.

Kiemelték: Így a szezon végéhez közeledve ismét gyakoribbak a motorbalesetek, melyek oka lehet a drasztikusan csökkenő, reggel néhol csak fagypont közeli hőmérséklet, illetve a szokatlan gyorsasággal változó tapadási és útviszonyok. Hogy mire kell figyelned ilyenkor, arról az Őszi motorozás veszélyei írásban olvashatsz bővebben.